0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν απαντουν ... ειδικα το τελευταιο τηλ ηταν το γραφειο οικονομικων ,μου εδωσαν αλλα 4 εκ των οποιων τα 3 βγαζουν σε μια εταιρεια Θα περιμενω καλυτερα
Παράθεση από: susan sarandon στις Αυγούστου 12, 2009, 11:29:00 amΣε χαλαρώνει το γυμναστήριο;;;Μπράβο ρε Μορφούλα άξια!!!Εγώ βαριέμαι!!!!!!!!!Φραπές και τσιγάρο!!! Πλλλλάκα με κάνεις (για να το πω και όπως στην πατρίδα μου );! Εννοείται! Αν δεν το είχα το χειμώνα που δούλευα σε ιδιωτικό δεν θα την πάλευα με τίποτα! Έχω εξοπλιστεί από τώρα με βαράκια, λάστιχα κλπ σε περίπτωση που δεν έχει εκεί που θα πάω. Από τα βιβλία και τα όργανα δεν θα χωράω εγώ στο τέλος στο σπίτι ! Πάντως δεν κατακρίνω κανέναν τρόπο χαλάρωσης! Κφές και τσιγάρο λοιπόν για σένα, αλλά μην καπνίσεις πολλά-σε θέλουμε υγιή ! Εστίασε στον καφέ!
Σε χαλαρώνει το γυμναστήριο;;;Μπράβο ρε Μορφούλα άξια!!!Εγώ βαριέμαι!!!!!!!!!Φραπές και τσιγάρο!!!
Σε χαλαρώνει το γυμναστήριο;;;Μπράβο ρε Μορφούλα άξια!!!Εγώ βαριέμαι!!!!!!!!!Φραπές και τσιγάρο!!! SUZAN........Τα νέα είναι άσχημα....Αύριο θα βγουν οι διορισμοί μόνο για τους μη καπνιστές.....Για τους καπνιστές θα βγουν σε 7 χρόνια!!!!!!!!!!!!!
Δε σε κάνω πλάκα!!! (σαλόνικα for ever!!!)Αχχχχχχχχ τέτοιες στιγμές δύσκολες μόνο το τσιγάρο μου κάνει παρέα!!! (ευτυχώς κάνω ελαφριά τσιγάρα)
12κιουτενα τηλεφώνημα