0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κι εγώ από σαλόνικα... τι έβαλες πρώτο?
Παράθεση από: penny_ct στις Αυγούστου 12, 2009, 01:45:06 pmΠαράθεση από: kasakellar στις Αυγούστου 12, 2009, 01:41:33 pmΕιναι κανεις ακομα εδω να περιμενει? Θελω να δω αν εχω παρεαΟλοι εδω ειμαστε!!!!!!!!!!!!!!!Εδώ είμαι και εγώ!! ΠΕ03
Παράθεση από: kasakellar στις Αυγούστου 12, 2009, 01:41:33 pmΕιναι κανεις ακομα εδω να περιμενει? Θελω να δω αν εχω παρεαΟλοι εδω ειμαστε!!!!!!!!!!!!!!!
Ειναι κανεις ακομα εδω να περιμενει? Θελω να δω αν εχω παρεα
εδώ είμαι κι εγώ... έχω σκάσει!και πρίζω τους γύρω μου...
λέω τώρα εγώ...συνήθως πριν ανακοινωθεί κάτι από το υπεπθ δεν βγάζει ανακοίνωση σχετική το alfavita???τίποτα ακόμα...μήπως δεν βγουν σήμερα???Οσο περνάει η ώρα τόσο πιο πολύ φοβάμαι ότι θα πάω ευρυτανία ή αρκαδία και μετανοιώνω που τα έβαλα μπροστά! Θα προτιμούσα νησάκι, τα βουνά τα βαρέθηκα...ότι είναι να γίνει θα γίνει!
Παράθεση από: helen23 στις Αυγούστου 12, 2009, 11:52:27 amκι εγώ από σαλόνικα... τι έβαλες πρώτο?Αν λες εμένα, είμαι ΠΕ60. Πρώτα έβαλα τα δυσπρόσιτα σε Δράμα και Καρδίτσα (έλα, έλα-πες το- ένα, δύο, τρία... ΝΑ -από πολλούς έφαγα μούτζα, ένας περισσότερος δε με πτοεί!) και μετά τα δυσπρόσιτα Μυτιλήνης, μετά Ροδόπη, Κυκλάδες, Ευρυτανία, Δωδεκάνησα και απο 'κει και πέρα ούτε που θυμάμαι! Πάντως τα δήλωσα όλα και τις περιοχες και τα δυσπρόσιτα γιατί έχω χαμηλή θεση στον ΑΣΕΠ της πρώτης φουρνιάς.
Παράθεση από: susan sarandon στις Αυγούστου 12, 2009, 01:53:37 pmλέω τώρα εγώ...συνήθως πριν ανακοινωθεί κάτι από το υπεπθ δεν βγάζει ανακοίνωση σχετική το alfavita???τίποτα ακόμα...μήπως δεν βγουν σήμερα???Οσο περνάει η ώρα τόσο πιο πολύ φοβάμαι ότι θα πάω ευρυτανία ή αρκαδία και μετανοιώνω που τα έβαλα μπροστά! Θα προτιμούσα νησάκι, τα βουνά τα βαρέθηκα...ότι είναι να γίνει θα γίνει!Εχεις καλη θεση και πιστευεις οτι θα σε πανε στις πρωτες σου επιλογες;;;;Και καλα αφου ηθελες νησι γιατι δεν το βαλες;;