0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: penny_ct στις Αυγούστου 12, 2009, 01:55:33 pmΠαράθεση από: susan sarandon στις Αυγούστου 12, 2009, 01:53:37 pmλέω τώρα εγώ...συνήθως πριν ανακοινωθεί κάτι από το υπεπθ δεν βγάζει ανακοίνωση σχετική το alfavita???τίποτα ακόμα...μήπως δεν βγουν σήμερα???Οσο περνάει η ώρα τόσο πιο πολύ φοβάμαι ότι θα πάω ευρυτανία ή αρκαδία και μετανοιώνω που τα έβαλα μπροστά! Θα προτιμούσα νησάκι, τα βουνά τα βαρέθηκα...ότι είναι να γίνει θα γίνει!Εχεις καλη θεση και πιστευεις οτι θα σε πανε στις πρωτες σου επιλογες;;;;Και καλα αφου ηθελες νησι γιατι δεν το βαλες;; Δεν έχω καλή θέση αλλά μόλις μου είπαν ότι βγάζουν (οι συγκεκριμένοι νομοί) πολλές θέσεις!!!τελοσπάντων!!!οτι να ναι!!!είμαι αψυχολόγητη!!! Good luck σε όλους!!!
Παράθεση από: susan sarandon στις Αυγούστου 12, 2009, 01:53:37 pmλέω τώρα εγώ...συνήθως πριν ανακοινωθεί κάτι από το υπεπθ δεν βγάζει ανακοίνωση σχετική το alfavita???τίποτα ακόμα...μήπως δεν βγουν σήμερα???Οσο περνάει η ώρα τόσο πιο πολύ φοβάμαι ότι θα πάω ευρυτανία ή αρκαδία και μετανοιώνω που τα έβαλα μπροστά! Θα προτιμούσα νησάκι, τα βουνά τα βαρέθηκα...ότι είναι να γίνει θα γίνει!Εχεις καλη θεση και πιστευεις οτι θα σε πανε στις πρωτες σου επιλογες;;;;Και καλα αφου ηθελες νησι γιατι δεν το βαλες;;
λέω τώρα εγώ...συνήθως πριν ανακοινωθεί κάτι από το υπεπθ δεν βγάζει ανακοίνωση σχετική το alfavita???τίποτα ακόμα...μήπως δεν βγουν σήμερα???Οσο περνάει η ώρα τόσο πιο πολύ φοβάμαι ότι θα πάω ευρυτανία ή αρκαδία και μετανοιώνω που τα έβαλα μπροστά! Θα προτιμούσα νησάκι, τα βουνά τα βαρέθηκα...ότι είναι να γίνει θα γίνει!
εννοείς στα
Μου ειπαν απο το υπουργείο οτι μπορει να βγουν σε μιση ωρα μπορει και σε μια ωρα οι διορισμοι!!!!
Παράθεση από: evi06 στις Αυγούστου 12, 2009, 01:59:29 pmεννοείς στα
Μόλις έβαλα την αδερφή μου να ξαναπάρει τηλ....της είπαν για σήμερα αργά το μεσημέρι!!!Καλά ε πλησιάζω τα όρια της σχιζοφρένειας!Σε λίγο θα βάλω την κυρα Κατίνα από απέναντι να πάρει τηλ...Δεν πάω καλά σας λέω!!!
Παράθεση από: susan sarandon στις Αυγούστου 12, 2009, 02:01:08 pmΠαράθεση από: penny_ct στις Αυγούστου 12, 2009, 01:55:33 pmΠαράθεση από: susan sarandon στις Αυγούστου 12, 2009, 01:53:37 pmλέω τώρα εγώ...συνήθως πριν ανακοινωθεί κάτι από το υπεπθ δεν βγάζει ανακοίνωση σχετική το alfavita???τίποτα ακόμα...μήπως δεν βγουν σήμερα???Οσο περνάει η ώρα τόσο πιο πολύ φοβάμαι ότι θα πάω ευρυτανία ή αρκαδία και μετανοιώνω που τα έβαλα μπροστά! Θα προτιμούσα νησάκι, τα βουνά τα βαρέθηκα...ότι είναι να γίνει θα γίνει!Εχεις καλη θεση και πιστευεις οτι θα σε πανε στις πρωτες σου επιλογες;;;;Και καλα αφου ηθελες νησι γιατι δεν το βαλες;; Δεν έχω καλή θέση αλλά μόλις μου είπαν ότι βγάζουν (οι συγκεκριμένοι νομοί) πολλές θέσεις!!!τελοσπάντων!!!οτι να ναι!!!είμαι αψυχολόγητη!!! Good luck σε όλους!!!χεχε καλα κανεισ και εισαι ετσι αψυχολογητη!!!και τα μυαλα στα καγκελα!!!!αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σε παωωωωωωωω!!οπως ελεγε και ο χριστοδουλος!!
Παράθεση από: susan sarandon στις Αυγούστου 12, 2009, 02:10:07 pmΜόλις έβαλα την αδερφή μου να ξαναπάρει τηλ....της είπαν για σήμερα αργά το μεσημέρι!!!Καλά ε πλησιάζω τα όρια της σχιζοφρένειας!Σε λίγο θα βάλω την κυρα Κατίνα από απέναντι να πάρει τηλ...Δεν πάω καλά σας λέω!!!και δεν τη βαζεις;;; Τι εχουμε να χασουμε...