0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dimari στις Αυγούστου 12, 2009, 03:07:54 pmΠαράθεση από: susan sarandon στις Αυγούστου 12, 2009, 02:59:05 pmΑπό το άγχος μου δεν μπορώ να με βρω...τι να κανω?μηπως με ξεχάσανε?Θα λιποθυμήσωΤι εγινε?Ισως λοιποθυμησε
Παράθεση από: susan sarandon στις Αυγούστου 12, 2009, 02:59:05 pmΑπό το άγχος μου δεν μπορώ να με βρω...τι να κανω?μηπως με ξεχάσανε?Θα λιποθυμήσωΤι εγινε?
Από το άγχος μου δεν μπορώ να με βρω...τι να κανω?μηπως με ξεχάσανε?Θα λιποθυμήσω
Οχι!!!!! :)Δεν εστειλαν σμσ
Παράθεση από: PHYSCIENCE στις Αυγούστου 12, 2009, 02:50:57 pmΕις αύριο τα δικά μας ....μην πάθουν και καμιά υπερκόπωση Αυγουστιάτικα τα PC.....JAM άντε και στα δικά σου...εύχομαι να πας........... στην φωτογραφία που επέλεξες Να σαι καλά! Οι πρώτες 15 επιλογές μου είναι νησιά. Άρα πολύ πιθανό και σ' εσένα εύχομαι να πας στην 1η σου επιλογή.Μπορεί και σήμερα να βγουν για να το κλείσουνε το μαγαζί δίπλα στο MALL.
Εις αύριο τα δικά μας ....μην πάθουν και καμιά υπερκόπωση Αυγουστιάτικα τα PC.....JAM άντε και στα δικά σου...εύχομαι να πας........... στην φωτογραφία που επέλεξες
Παράθεση από: militsa στις Αυγούστου 12, 2009, 03:09:19 pmΠαράθεση από: dimari στις Αυγούστου 12, 2009, 03:07:54 pmΠαράθεση από: susan sarandon στις Αυγούστου 12, 2009, 02:59:05 pmΑπό το άγχος μου δεν μπορώ να με βρω...τι να κανω?μηπως με ξεχάσανε?Θα λιποθυμήσωΤι εγινε?Ισως λοιποθυμησε Παράθεση από: militsa στις Αυγούστου 12, 2009, 03:14:39 pm Ποτε δεν παιζω με ΠΟΝΟΥΣ Ηφιλη μου απο μενα το εμαθε Οχι οχι καμια σχεση με Λιτσα η μηπως Κανε-λίτσα......Οχι!!!!! :)Δεν εστειλαν σμσΜη Λίτσα Μη ΛίτσαΜη Μη Μη Λίτσα, παίζεις με τον πόνο πρωτοβάθμιων αγχωμένων ΑΣΕΠΙΤΩΝ 30 μηνίτων 24μηνίτων και σαραντατιςεκκατήτων !!!!!!!
Ποτε δεν παιζω με ΠΟΝΟΥΣ Ηφιλη μου απο μενα το εμαθε Οχι οχι καμια σχεση με Λιτσα η μηπως Κανε-λίτσα......Οχι!!!!! :)Δεν εστειλαν σμσ
Aς πάρουμε τηλέφωνα στο υπουργείο να δούμε τι θα μας πουν.ΥΓ:
Λοιπόν παιδιά πήρα τηλ στο 2103443072 και τους ρωτάω:Οι διορισμοί των Φυσικών θα βγουν σήμερα; Ναι (εκεί παθαίνω εγκεφαλικό). Τώρα σε λίγο θα τρέξει το σύστημα διορισμού (συνέρχομαι)Θα σταλούν sms.Μάλλον αλλά να τα περιμένετε στο internet. Να την πιστέψω την υπάλληλο;