0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
morfoula_mc τι εγινε τελικά? τα απεφυγές τα γραφικά βουνά της καρδίτσας?
Παράθεση από: evi06 στις Αυγούστου 12, 2009, 03:19:38 pmmorfoula_mc τι εγινε τελικά? τα απεφυγές τα γραφικά βουνά της καρδίτσας? Ναι ρε! Και έτσι για να σκάσεις σου ρίχνω κατάμουτρα ότι θα πάω ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ!!! 'Ετσι, για να μάθεις να με κοροϊδεύεις άλλη φορά Πάντως από τη χαρά μου, ξεχνάω τα κακεντρεχή σχόλιά σου και σε προσκαλώ!
Στο Υπουργείο πήρα 4 τηλεφωνα, δεν απαντάει κανένας! Αυτή εντω μεταξει μου είπε τώρα σε λίγο θα τρέξει το σύστημα. Άρα αν βγουν σήμερα θα τα αναρτήσουν κατά τις 5, αν προλάβουν δηλαδή. Τελικά το 24μηνο απορροφήθηκε όλο στους νηπιαγωγούς; Ας πει κάποιος ΠΕ60!
Παράθεση από: susan sarandon στις Αυγούστου 12, 2009, 02:59:05 pmΑπό το άγχος μου δεν μπορώ να με βρω...τι να κανω?μηπως με ξεχάσανε?Θα λιποθυμήσωΤι εγινε?[/quotΜε βρήκαααααααααααααααααΗράκλειο Κρήτης!!!! Ηταν η 20η επιλογή μου (από τις 25) αλλά δεν με πειράζει καθόλου!!!!!!!!!!!!!!!!I'm so happy!!!!Φιλενάδα σου 'ρχομαι!!!!!
Από το άγχος μου δεν μπορώ να με βρω...τι να κανω?μηπως με ξεχάσανε?Θα λιποθυμήσω
Αχ, tzamalou, μας άναψες φωτιές. Αν δεν ήταν το μήνυμά σου, τώρα θα κοιμόμουν ήσυχα.
μια χαρά!!! αντε συγχαρητήρια! merci και για την προσκληση! θα ειναι πολυ καλυτερα!! αντε να βρεις καλο νηπιαγωγειο, συναδελφους και παιδακια!!
Πάντως μήνυμα δεν έχει έρθει...να ξέρετε!!!Καλή επιτυχία σε όλους!!!!Ηράκλειο σου 'ρχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!