0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: susan sarandon στις Αυγούστου 12, 2009, 04:03:35 pmΠαράθεση από: PHYSCIENCE στις Αυγούστου 12, 2009, 03:42:15 pmηράκλειο χμμμμμ....Κουζίνα της πόπης....ενωδία......σοκολάτα ουτοπία κτλ κτλ οφτό τσικουδιά και καλά να περάσεις Σε ευχαριστώ πολύ!!!Ελπίζω να μην είμαι όλη μέρα ντύρλα από τις ρακιές!!! Αλλος-η για Ηράκλειο???εγω μενω ηρακλειο. διοριζομαι του χρονου οποτε υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να τα πουμε του χρονου θα περασεις παντως ωραια στο ηρακλειο. ειναι μεγαλη πολη κ εχει τα παντακαλα να περασεις!!!!!!αν θες οποιαδηποτε πληροφορια στειλε μην
Παράθεση από: PHYSCIENCE στις Αυγούστου 12, 2009, 03:42:15 pmηράκλειο χμμμμμ....Κουζίνα της πόπης....ενωδία......σοκολάτα ουτοπία κτλ κτλ οφτό τσικουδιά και καλά να περάσεις Σε ευχαριστώ πολύ!!!Ελπίζω να μην είμαι όλη μέρα ντύρλα από τις ρακιές!!! Αλλος-η για Ηράκλειο???
ηράκλειο χμμμμμ....Κουζίνα της πόπης....ενωδία......σοκολάτα ουτοπία κτλ κτλ οφτό τσικουδιά και καλά να περάσεις
Αύριο της
τι εννοεις οταν λες θα τρεξει το συστημα;;;;;;;;;;
Παράθεση από: ΦΩΤΕΙΝΗ2009 στις Αυγούστου 12, 2009, 04:29:24 pmτι εννοεις οταν λες θα τρεξει το συστημα;;;;;;;;;;Θα βάλουν τις επιλογές μας και τα υπόλοιπα στοιχεία στο πρόγραμμα και ανάλογα με τα κενά θα τοποθετούμαστε. Αν κάποιος ξέρει πώς λειτουργεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ας μας πει.