0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: LK στις Αυγούστου 12, 2009, 06:49:39 pmΠαράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 12, 2009, 06:45:16 pmΘα σου δώσουν, μην ανησυχείς Ευχαριστώ πολύ. Ζήτησαν από εσάς, τους παλιούς, πτυχία ξένων γλωσσών; Το είδα στα δικαιολογητικά των πρωτοδιόριστων στην ιστοσελίδα μιας δευτεροβάθμιας που κοίταζα.Όχι, δε ζήτησαν. Μόνο η συγκεκριμένη β/θμια τα ζητάει, απ' ό,τι ξέρω (και δεν ξέρω για ποιο λόγο, αφού η γνώση ξ.γ. δε μετράει για το μισθό ή για την τοποθέτηση).
Παράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 12, 2009, 06:45:16 pmΘα σου δώσουν, μην ανησυχείς Ευχαριστώ πολύ. Ζήτησαν από εσάς, τους παλιούς, πτυχία ξένων γλωσσών; Το είδα στα δικαιολογητικά των πρωτοδιόριστων στην ιστοσελίδα μιας δευτεροβάθμιας που κοίταζα.
Θα σου δώσουν, μην ανησυχείς
Παράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 12, 2009, 06:58:49 pmΠαράθεση από: LK στις Αυγούστου 12, 2009, 06:49:39 pmΠαράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 12, 2009, 06:45:16 pmΘα σου δώσουν, μην ανησυχείς Ευχαριστώ πολύ. Ζήτησαν από εσάς, τους παλιούς, πτυχία ξένων γλωσσών; Το είδα στα δικαιολογητικά των πρωτοδιόριστων στην ιστοσελίδα μιας δευτεροβάθμιας που κοίταζα.Όχι, δε ζήτησαν. Μόνο η συγκεκριμένη β/θμια τα ζητάει, απ' ό,τι ξέρω (και δεν ξέρω για ποιο λόγο, αφού η γνώση ξ.γ. δε μετράει για το μισθό ή για την τοποθέτηση).Δε θα έχουν ανανεώσει την εγκύκλιο με τα δικαιολογητικά από την εποχή της Αγγλοκρατίας, γι αυτό φαίνεται. Έχε γούστο, αν διοριστώ εκεί τελικά, να θέλουν και επίσημα φωτοαντίγραφα. Τη βάψαμε!
Με το πιστοποιητικο οικογ. καταστασης εφοσον ειναι στον ιδιο δημο υποθετω καλυπτεται το θεμα εντοπιοτητα,δε νομιζω να χρειαζονται κι αλλα χαρτια.Επισης αυτο με τα ενσημα ... να παω δηλ στους φορεις που ημουν ασφαλισμενη να ψαχνω βεβαιωσεις για τα χρονια ασφαλισης; Τα θελουν τοσο αμεσα αυτα;