0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Oi θεσεις ειναι συγκεκριμενες. Οταν οι "τυχεροι" χωρις ΑΣΕΠ μαζευουν μεγαλη προυπηρεσια,εχουν "κλεψει" τις θεσεις απο καποιους αλλους "ατυχους" που τρεχουν για προυπηρεσια αλλα και περνουν ΑΣΕΠ. Ολοι αυτοι που δεν εχουν περασει ΑΣΕΠ πως μαζεψαν αυτη τη μεγαλη προυπηρεσια; Οταν υπαρχει ενας τετοιος "τυχερος" , χωνει περισσοτερο να ταλαιπωρηθει εναν "ατυχο" . Ο 'ατυχος" να πει συχαρητηρια στον "τυχερο" που τον εκλεψε;;;;Παράθεση από: πε04.04 στις Αυγούστου 13, 2009, 12:42:24 pmΠαράθεση από: havito στις Αυγούστου 13, 2009, 12:39:12 pmΠαράθεση από: resquer στις Αυγούστου 13, 2009, 12:26:19 pmΓιατι μπορει να βγαζουμε τις λαμογιες του κ.
Παράθεση από: havito στις Αυγούστου 13, 2009, 12:39:12 pmΠαράθεση από: resquer στις Αυγούστου 13, 2009, 12:26:19 pmΓιατι μπορει να βγαζουμε τις λαμογιες του κ.
Παράθεση από: resquer στις Αυγούστου 13, 2009, 12:26:19 pmΓιατι μπορει να βγαζουμε τις λαμογιες του κ.
Γιατι μπορει να βγαζουμε τις λαμογιες του κ.
Παιδιά υπάρχουν άξιοι συνάδερφοι που δούλεψαν χρόνια και διορίζονται με το 40%. Όσο για Τούμπα αν και από Πάτρα θα το ήθελα φοβερά να πάω Θεσ/κη. Μακάρι να με κράζουν για την ομάδα μου παρά για το μάθημά μου.
Αν και τα δικά μας ανακοινώθηκαν χθες (ΠΕ 60), καταλαβαίνω τόσο πολύ την αγωνία σας...Τέτοια ώρα χθες ήμουν καθηλωμένη στο pc! Χωρίς να έχω επίσημη πληροφορία πιστεύω (90%) ότι θα βγουν και τα δικά σας σήμερα κατά τις 2μιση με 3 παρά και ότι δεν θα σταλεί μήνυμα σε κανέναν!!! Καντε υπομονή και...ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός!!! Καλή τοποθέτηση σε όλους-ες !!!Ηράκλειο σου 'ρχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε παιδιά κάποιος που ξεκίνησε πριν 15 χρόνια και δεν έχει δώσει ΑΣΕΠ γιατί είναι κλέφτης;
Συμφωνώ απόλυτα με τον resquer. Αυτός που διορίζεται μόνο με προϋπηρεσία, κλέβει εμένα και όλους τους άλλους που έδωσαν ΑΣΕΠ. Συνεχίζει να με κλέβει όταν του δίνουν το δικαίωμα να επιλέγει την θέση δίπλα στο σπίτι του, και θα συνεχίσει να με κλέβει με λαμογιές κάθε είδους, γιατί τέτοιος είναι και δεν θα πάει τώρα με το σταυρό στο χέρι.