*

Αποστολέας Θέμα: ποτε λέτε να ανακοινωθουν οι διορισμοι  (Αναγνώστηκε 155595 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bird

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: ποτε λέτε να ανακοινωθουν οι διορισμοι
« Απάντηση #602 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:16:42 pm »
Άτομα που πήραν ΠΔΣ για 10 ώρες επί κάποια έτη, δεν θα ακούσουν συγχαρητήρια από μένα για την επιτυχία τους. Είμαστε απέναντι. Έτσι απλά. Ας το αφήσουμε όμως τώρα αυτό το θέμα, γιατί περιμένουμε τα νέα.

Δε θα διαφωνίσω οτι είναι άδικο για όσους πέρασαν ΑΣΕΠ, όμως ρε παιδιά αν κι εσάς σας έδινε ένας γνωστός 10 ώρες ΠΔΣ κάθε χρόνο θα του λέγατε, όχι ευχαριστώ δε θα πάρω γιατί είναι άδικο για τους άλλους?

Και για να μην παρεξηγηθώ, κι εγώ από ΑΣΕΠ θα διοριστώ με 4ώρες ΠΔΣ μόνο...
ΠΕ 04.01

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:59:21 »

Αποσυνδεδεμένος susan sarandon

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #603 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:17:03 pm »
Αν και τα δικά μας ανακοινώθηκαν χθες (ΠΕ 60), καταλαβαίνω τόσο πολύ την αγωνία σας...
Τέτοια ώρα χθες ήμουν καθηλωμένη στο pc!
Χωρίς να έχω επίσημη πληροφορία πιστεύω (90%) ότι θα βγουν και τα δικά σας σήμερα κατά τις 2μιση με 3 παρά και ότι δεν θα σταλεί μήνυμα σε κανέναν!!! Καντε υπομονή και...ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός!!! Καλή τοποθέτηση σε όλους-ες !!!
Ηράκλειο σου 'ρχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το Ηράκλειο σε περιμένει και σε καλωσορίζει!!! :)

Αχ λατρεύω Κρήτη, λατρεύω Ηράκλειο, αγαπώ τους Κρητικούς!!!Αφήνω για λίγο τα βουνά (μπούχτησα πια!) και πιάνω θάλασσα!!!!!!!!!!!!!!!!
Thanks για το καλωσόρισμα!!!

Vag_fys για τον Αρη που εννοείς ποτέ δεν θα έλεγα "Σ'αγαπώ κτλ." και φυσικά για κανέναν πολιτικό!!! χαχχαχαχχαχαχχαχχαχαχχαχ

Υ.Γ. Δεν έχω σπίτι δεν έχω δουλειά δεν έχω ... δεν έχω λεφτά!!! ΑΡΗ ολέ ολεο ολεο ολε!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
A great teacher
takes a hand,
opens a mind,
and touches a heart.

ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος spapioan

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #604 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:17:46 pm »
Συμφωνώ απόλυτα με τον resquer. Αυτός που διορίζεται μόνο με προϋπηρεσία, κλέβει εμένα και όλους τους άλλους που έδωσαν ΑΣΕΠ. Συνεχίζει να με κλέβει όταν του δίνουν το δικαίωμα να επιλέγει την θέση δίπλα στο σπίτι του, και θα συνεχίσει να με κλέβει με λαμογιές κάθε είδους, γιατί τέτοιος είναι και δεν θα πάει τώρα με το σταυρό στο χέρι.

σοβαρα;;; οσοι διοριζομαστε με προϋπηρεσια ειμαστε λαμογια και κουφαλες; για ηρεμησε λιγο και μην κανεις τετοιες γενικευσεις.

Αποσυνδεδεμένος erietta

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #605 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:21:51 pm »
Ώστε πήρατε την προϋπηρεσία αξιοκρατικά όλοι ανεξαιρέτως; Τα σέβη μου.....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:59:21 »

Αποσυνδεδεμένος bird

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #606 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:22:40 pm »
Συμφωνώ απόλυτα με τον resquer. Αυτός που διορίζεται μόνο με προϋπηρεσία, κλέβει εμένα και όλους τους άλλους που έδωσαν ΑΣΕΠ. Συνεχίζει να με κλέβει όταν του δίνουν το δικαίωμα να επιλέγει την θέση δίπλα στο σπίτι του, και θα συνεχίσει να με κλέβει με λαμογιές κάθε είδους, γιατί τέτοιος είναι και δεν θα πάει τώρα με το σταυρό στο χέρι.

σοβαρα;;; οσοι διοριζομαστε με προϋπηρεσια ειμαστε λαμογια και κουφαλες; για ηρεμησε λιγο και μην κανεις τετοιες γενικευσεις.

Θα μπορούσαμε να αρχίσουμε να καυγαδίσουμε για να περάσει η ώρα ευχάριστα μέχρι να ανακοινωθούν οι διορισμοί, όμως δε νομίζω οτι αξίζει τον κόπο.
Παντού υπάρχουν λαμόγια και παντου υπάρχουν αξιοπρεπείς άνθρωποι... Ο καθένας βλέπει και κρίνει αναλώγως. Ας μη γενικέυουμε και μην κάνουμε άσκοπους χαρακτηρισμούς για κανέναν!
ΠΕ 04.01

Αποσυνδεδεμένος spapioan

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #607 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:23:45 pm »
Ώστε πήρατε την προϋπηρεσία αξιοκρατικά όλοι ανεξαιρέτως; Τα σέβη μου.....

εγω με την την αξια μου και οχι με ξενες πλατες (καζαντζιδης)

Αποσυνδεδεμένος sybe

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #608 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:24:04 pm »
μίλησα με έναν υπάλληλο του υπουργείο μόλις τώρα  και μου είπε ότι τα πάντα είναι έτοιμα και περιμένουν υπογραφές για να τα ανακοινώσουν στο διαδίκτυο.  Τίποτα άλλο δεν κατάφερα να μάθω δυστυχώς. μόνο ότι θα είναι το μεσημεράκι στη σελίδα. ελπίζω(δεν το ξέρω) σε κανενα μισάωρο να τα βγάλουν
υπομονή λίγη ώρα έμεινε.

Αποσυνδεδεμένος almali

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Μάθε παιδί μου γράμματα! - ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #609 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:25:14 pm »

ανάλογα με το πως πήρε κάποιος την προυπηρεσία. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας!Με τι κριτήρια έπαιρναν κάποιον συναπτά έτη προτιμώντας τον από χιλιάδες άλλους ενώ οι άλλοι έστρωναν τον κώλο τους στο διάβασμα για ΑΣΕΠ? Δυστυχώς υπάρχουν πολλά λαμόγια γιατί τους αφήνουν το περιθώριο να υπάρχουν!!!! ???

Αποσυνδεδεμένος ΜΙΛΤΟΣΤΑΜΜΥ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #610 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:25:36 pm »
Παιδιά όντως τα τελευταία χρόνια πολλή λαμογιά στην προϋπηρεσία. Κάνω ΠΔΣ από το 2000 τότε που δεν ήθελε να πάει κανείς. Στην πορεία όλα άλλαξαν. Πέρσι έκανα 170 Κμ για 10 ώρες πρωινό. Πρόπερσι το ίδιο. Κομπίνες πιστεύω γίνονται παντού και στον ΑΣΕΠ. Απλά πρέπει να έχεις καλό δόντι. Άκρη δεν θα βρούμε στο θέμα. Μακάρι να βρεθεί ένας τρόπος να διοριστούμε όλοι π.χ.ολοήμερο γυμνάσιο. Πλέον περιμένουμε αποτελέσματα παίζοντας κανα παιχνίδι στο κινητό.
ΜΕΓΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ;;;  ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ

Αποσυνδεδεμένος Sorrow

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #611 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:26:47 pm »

Αχ λατρεύω Κρήτη, λατρεύω Ηράκλειο, αγαπώ τους Κρητικούς!!!Αφήνω για λίγο τα βουνά (μπούχτησα πια!) και πιάνω θάλασσα!!!!!!!!!!!!!!!!
Thanks για το καλωσόρισμα!!!

Vag_fys για τον Αρη που εννοείς ποτέ δεν θα έλεγα "Σ'αγαπώ κτλ." και φυσικά για κανέναν πολιτικό!!! χαχχαχαχχαχαχχαχχαχαχχαχ

Υ.Γ. Δεν έχω σπίτι δεν έχω δουλειά δεν έχω ... δεν έχω λεφτά!!! ΑΡΗ ολέ ολεο ολεο ολε!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Σου εύχομαι ολόψυχα να πας στην πόλη και όχι σε κανένα περίεργο χωριό της ενδοχώρας γιατί μπορεί
να πάψεις να μας αγαπάς .Άσε που δεν θα βλέπεις και θάλασσα ....

Η πληγή είναι στην εκκίνηση απόκτησης προυπηρεσίας δηλαδή πως και πόσες ώρες παίρνουν ΠΔΣ.

Πάντως εγώ νιώθω πολύ άσχημα που διαλέγουν περιοχή διορισμού πριν από εμένα .
Από κάπου στο 50 στη λίστα ΑΣΕΠ βρέθηκα κάπου στο 160 στη επιλογή περιοχής . >:(

Αποσυνδεδεμένος erietta

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #612 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:29:08 pm »
Ευτυχώς που απαντούν και οι συνάδερφοι που το έχουν ζήσει το θέμα της ΠΔΣ, γιατί θα μας βγάλετε και τρελούς, όταν μιλάμε για λαμόγια. Άντε, να περάσει η ώρα. Και, spapioan, οι έχοντες προϋπηρεσία, τι ακούν; Μόνο Lady Gaga?

Αποσυνδεδεμένος swtia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
« Απάντηση #613 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:30:49 pm »
ρε παιδια μην κανουμε γενικευσεις και τετοιες κρισεις τετοια μερα.. δεν ειναι ολοι του 40% λαμογια.. ειναι παιδια που παλεψαν με ασεπ και απλα δεν καταφεραν να διοριστουν και παλευουν χρονια τωρα με ωρομισθιες και αναπληρωσεις. πριν λιγο καιρο ολοι μας που εχουμε διοριστει τρεμαμε να μην μπλεξουμε με ολα αυτα.. επισης ειναι οικογενειαρχες ανθρωποι που μαζευουν προυπηρεσιες ηδη απο την επιτηρδα. σιγουρα υπαρχει και ενα μικρο ποσοστο που " κλεβουν" τις θεσεις μας με λαμογιες αλλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να γενικευουμε.
και για να μην παρεξηγηθω διοριζομαι μεσω ασεπ, στα 26 μου, με 0 προυπηρεσια. κοινως με το σταυρο στο χερι!!! μην ξεχναμε ατομα που εκτος απο το σταυρο του ασεπ εχουν ζησει και το ξεφτιλικι της ωρομισθιας .
ΚΑΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ!!!!

Αποσυνδεδεμένος resquer

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #614 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:36:26 pm »
Τα λογια μου μονο γενικευσεις δεν μπορουν να θεωρηθουν!
Ειδικοτερα δε γραφονται.
Oi θεσεις ειναι συγκεκριμενες. Οταν οι "τυχεροι" χωρις ΑΣΕΠ μαζευουν μεγαλη προυπηρεσια,εχουν "κλεψει" τις θεσεις απο καποιους αλλους "ατυχους" που τρεχουν για προυπηρεσια αλλα και περνουν ΑΣΕΠ. Ολοι αυτοι που δεν εχουν περασει ΑΣΕΠ πως μαζεψαν αυτη τη μεγαλη προυπηρεσια; Οταν υπαρχει ενας τετοιος "τυχερος" , χωνει περισσοτερο να ταλαιπωρηθει εναν "ατυχο" . Ο 'ατυχος" να πει συχαρητηρια στον "τυχερο" που τον εκλεψε;;;;

Kαι το κρατος δεν κανει τιποτα γι' αυτο, γιατι θελει μαζι με τα πολλους " τυχερους" να περασει και τα δικα του "εκλεκτα" παιδια του.  

Γιατι μπορει να βγαζουμε τις λαμογιες του κ.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 13, 2009, 01:41:23 pm από resquer »

Αποσυνδεδεμένος matlab88

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #615 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:39:50 pm »
διοριζομαι τωρα (πε03) με τον ειναιο 40%.
μαζεψα τα μορια σε 5 χρονια ωρομισθιου και αναπληρωτη!!
απλα να τονισω οτι εδωσα και 3 φορες στον ασεπ (1 επιτυχων)!!

τα μορια δεν ειναι μονο πδσ - ειναι σδε, σμεα ...

το συστημα το θεωρω σωστο γιατι διοριζονται αυτοι που τρεχουν απο πολη σε πολη να μαζεψουν μορια (και δεν καθονται σπιτακι τους) και αυτοι που εγραψαν πολυ καλα στον ασεο!!

απλα να τονισω οτι σαν ωρομισθιος  εκανα 3 φορες τη βδομαδα απο 200 χλμ. για 11 ωρες τη βδομαδα.!!
ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΧΑΖΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182571
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)