*

Αποστολέας Θέμα: ποτε λέτε να ανακοινωθουν οι διορισμοι  (Αναγνώστηκε 155508 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος almali

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Μάθε παιδί μου γράμματα! - ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: ποτε λέτε να ανακοινωθουν οι διορισμοι
« Απάντηση #616 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:40:44 pm »
μερικοί κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν!!!!σε άλλη χώρα ζούμε!!!! ??? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:39:14 »

Αποσυνδεδεμένος swtia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
« Απάντηση #617 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:41:58 pm »
δε διαφωνω οτι υπαρχουν και θεσεις δοσμενες.. και γι αυτο καποιοι απο μας προσπαθησαμε να κανουμε κατι και βγαλαμε μερικα απλυτα στη φορα.. αλλα οπως ολοι ξερετε στην πραξη λιγοι απο μας κινητοποιουνται. σε καμια περιπτωση ομως δεν δεχομαι να αποκαλειται ενα παιδι που εχει δωσει 4 φορες ασεπ κουφαλα, οταν μαζευοντας μορια απο ασεπ τρεχει στα κατσαβραχα ωρομισθιος για 3 και 60 και μετα περνα και το λουκι της αναπληρωσης..

Αποσυνδεδεμένος asyria

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #618 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:44:16 pm »
συμφωνώ και απαυξάνω
Ελλάς Ελλήνων Λαμογιών
Συμφωνώ απόλυτα με τον resquer. Αυτός που διορίζεται μόνο με προϋπηρεσία, κλέβει εμένα και όλους τους άλλους που έδωσαν ΑΣΕΠ. Συνεχίζει να με κλέβει όταν του δίνουν το δικαίωμα να επιλέγει την θέση δίπλα στο σπίτι του, και θα συνεχίσει να με κλέβει με λαμογιές κάθε είδους, γιατί τέτοιος είναι και δεν θα πάει τώρα με το σταυρό στο χέρι.

αληθεια ε? λαμογια ειμαστε? δεν παμε καλα
αμα θες να διοριστεις......στο κιλκις. <<σοφοκλης>>
κανε μας την χαρι.......

Αποσυνδεδεμένος spapioan

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #619 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:45:12 pm »
βλεπω οτι ολα τα post μουσικου περιεχομενου σβηστηκαν! μπραβο σοβαροφανεια το pde....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:39:14 »

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #620 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:45:22 pm »
Ειρήνη ημιν! Επειδή έχουν βρεθεί 10(έστω και περισσότερα) λαμόγια που μαζεύουν προϋπηρεσία με περίεργους τρόπους, δε σημαίνει ότι όλοι οι συνάδελφοι με προϋπηρεσία έχουν βάλει λυτούς και δεμένους για να διοριστούν. Αυτά όμως κάνει η ανεργία και το άγχος, καθόμαστε και τσακωνόμαστε μεταξύ μας.

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #621 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:46:16 pm »
Ας ηρεμήσουμε μέρα που είναι. Αξίζουν συγχαρητήρια σε ΑΣΕΠίτες, σε παιδιά που έζησαν το ξεφτιλίκι της ωρομισθίας (όπως είπε και η Σώτια), σε παιδιά που μάζεψαν μόρια μέσω ΑΣΕΠ και πέρασαν αναπληρωτές και σε κάθε συνάδελφο που πάλεψε τίμια, αν και με διαφορετικό τρόπο. Είπαμε συγχαρητήρια δεν αξίζουν στα λαμόγια. Σε όλους τους υπόλοιπους (ΑΣΕΠίτες ή μη) τα θερμά μας συγχαρητήρια. Ας κάνουμε, όμως, κάποια άλλη ώρα αυτή τη συζήτηση, γιατί σήμερα είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες τις ζωής μας, αν δεν το έχετε καταλάβει, η μέρα που δικαιώνονται επισήμως οι κόποι μας. Χαρείτε το και ας αφήσουμε τους τσακωμούς γι αργότερα!

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος resquer

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #622 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:51:24 pm »
Ola αργοτερα θα τα κανει το κρατος, θα διορισει τα "εκλεκτα" της παιδια με τα λαμογια για να χαθουν στο πληθος των λαμογιων και μετα θα γινει δια μαγειας αξιοκρατικο!

Ας ηρεμήσουμε μέρα που είναι. Αξίζουν συγχαρητήρια σε ΑΣΕΠίτες, σε παιδιά που έζησαν το ξεφτιλίκι της ωρομισθίας (όπως είπε και η Σώτια), σε παιδιά που μάζεψαν μόρια μέσω ΑΣΕΠ και πέρασαν αναπληρωτές και σε κάθε συνάδελφο που πάλεψε τίμια, αν και με διαφορετικό τρόπο. Είπαμε συγχαρητήρια δεν αξίζουν στα λαμόγια. Σε όλους τους υπόλοιπους (ΑΣΕΠίτες ή μη) τα θερμά μας συγχαρητήρια. Ας κάνουμε, όμως, κάποια άλλη ώρα αυτή τη συζήτηση, γιατί σήμερα είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες τις ζωής μας, αν δεν το έχετε καταλάβει, η μέρα που δικαιώνονται επισήμως οι κόποι μας. Χαρείτε το και ας αφήσουμε τους τσακωμούς γι αργότερα!

Αποσυνδεδεμένος swtia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
« Απάντηση #623 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:54:14 pm »
++++++
ας αφησουμε τα φαγωματα μεταξυ μας και ας κοιταξουμε να φαμε μονο τα λαμογια. αλλιως χαιρι ο κλαδος δεν θα δει..
ΚΑΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Αποσυνδεδεμένος soul

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #624 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:55:58 pm »
Καλησπέρα σε όλους!!!
Υπόμονη, λίγη ώρα έμεινε και όλοι θα ηρεμήσετε μετά από τόσο καιρό αγωνίας, κόπων και εξαντλητικού άγχους.
Νιωθω ότι συμπάσχω και θυμάμαι ότι ένιωθα ακριβώς το ίδιο με εσας.

Εύχομαι καλή τοποθέτηση και καλή αρχή σε όλους.

Τώρα όσον αφορά τη μεγάλη συζήτηση που έχετε ανοίξει, όλοι γνωρίζουμε ότι πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και...θα υπάρχουν αδικίες.
Ωστόσο υπάρχουν και άτομα που πραγματικά έχουν παλέψει και ο καθένας μας γνωρίζει πώς έχει περάσει!!!

Μην αναλώνεστε λοιπον σε σχόλια και αντιδικίες τις στιγμές που πρέπει  μόνο να χαίρεστε γιατί...σας αξίζει ;)
“Η ευτυχία δημιουργεί φίλους, Η δυστυχία τους δοκιμάζει”

Αποσυνδεδεμένος havito

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ Ο3 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • Προφίλ
« Απάντηση #625 στις: Αυγούστου 13, 2009, 01:56:25 pm »
έχει δίκιο ο LK
asyria σε μένα αναφερεσαι για το Κιλκίς;
γιατί όντας 6ος Ασεπ κανονικά εκεί θα έπρεπε να πάω αλλά αυτό δε θα συμβεί για τους γνωστούς λόγους  αυτό όμως δε θα μετριάσει τη χαρά μου και σε καμία περίπτωση δεν μειώνει την αξία μου που έγραψα με αυτά τα θέματα τον τρίτο βαθμό στους 5000
άσχετα με όλα αυτά καλό διορισμό! :)
όμορφες ελλιές από το Μπαγκλαντές

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #626 στις: Αυγούστου 13, 2009, 02:00:21 pm »
Ola αργοτερα θα τα κανει το κρατος, θα διορισει τα "εκλεκτα" της παιδια με τα λαμογια για να χαθουν στο πληθος των λαμογιων και μετα θα γινει δια μαγειας αξιοκρατικο!

Και εγώ από ΑΣΕΠ είμαι και θλίβομαι για το φαινόμενο της αναξιοκρατίας και θα κάνω ό,τι μπορώ στο σχολείο που θα πάω (αλήθεια, Άρη πού; ;D) για να δίνω ίσες ευκαιρίες σε αυτούς που θα έχω απέναντί μου. Απλώς, σήμερα είμαι τόσο χαρούμενη που δε θέλω να τα σκέφτομαι όλα αυτά. Όταν βγήκαν τ' αποτελέσματα σοκαρίστηκα, γιατί δεν περίμενα το διορισμό μου και όλα τα συναισθήματά μ' έπνιξαν. Σήμερα, όμως, νιώθω τρισευτυχισμένη και δεν υπάρχει χώρος στην ψυχή μου γι αρνητικές σκέψεις.

>ΥΓ: havito, η LK είμαι  ;D Αφού έχω δηλώσει κάτω από το Avatar το φύλο μου, γιατί με μπερδεύεις, καλέ;

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος ΜΙΛΤΟΣΤΑΜΜΥ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #627 στις: Αυγούστου 13, 2009, 02:01:39 pm »
Havito να σε ρωτήσω κάτι;
Πως πιστεύεις θα τα πάει ο Άρης φέτος; Όχι ο υπουργός αυτός τα πάει και τα φέρνει.
ΜΕΓΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ;;;  ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ

Αποσυνδεδεμένος susan sarandon

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #628 στις: Αυγούστου 13, 2009, 02:02:39 pm »
έχει δίκιο ο LK
asyria σε μένα αναφερεσαι για το Κιλκίς;
γιατί όντας 6ος Ασεπ κανονικά εκεί θα έπρεπε να πάω αλλά αυτό δε θα συμβεί για τους γνωστούς λόγους  αυτό όμως δε θα μετριάσει τη χαρά μου και σε καμία περίπτωση δεν μειώνει την αξία μου που έγραψα με αυτά τα θέματα τον τρίτο βαθμό στους 5000
άσχετα με όλα αυτά καλό διορισμό! :)

Μπράβο havito!!! Απίστευτη πραγματικά η σειρά σου!!!Αρε αριανάρα τρελαααααααα
Μπράβο φυσικά και σε όλους ανεξαρτήτως σειράς, είστε όλοι αξιέπαινοι!!!

A great teacher
takes a hand,
opens a mind,
and touches a heart.

ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος swtia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
« Απάντηση #629 στις: Αυγούστου 13, 2009, 02:04:25 pm »
ε ναι μονο για τον ΑΡΗ της Σαλλλλονικης μπορουμε να μιλαμε... γιατι απ οτι φαινεται ο αλλος, ο υπουργος μας, απεχει... μια μιλανο μια παρισι για ψωνια τωρα που εχει και εκπτωσεις... μια μυκονο για nightlife.. που να βρει χρονο για μας!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182569
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)