0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kostaszig στις Αυγούστου 13, 2009, 03:44:13 pmΠΕ03 ...ερώτηση¨οταν γραφουν
ΠΕ03 ...ερώτηση¨οταν γραφουν
Παράθεση από: LK στις Αυγούστου 13, 2009, 04:40:50 pmΠαράθεση από: Maria12 στις Αυγούστου 13, 2009, 04:25:15 pmΣυγχαρητηρια σε ολους τους νεοδιοριστους!Ξερει κανεις,αν τα ΠΕΚ Κεφαλληνιας γινονται στην Πατρα?Τυχερή, πας στο νησί μου. Γίνονται στο Αργοστόλι απ' όσο ξέρω. Καλά να περάσεις και με το καλό τα παιδιά. Aλήθεια, Α' Κεφαλληνίας σε στείλανε, δηλαδή Αργοστόλι;Ναι,Αργοστολι. Δεν εχω παει,αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα απο φιλους που εχουν κανει διακοπες.
Παράθεση από: Maria12 στις Αυγούστου 13, 2009, 04:25:15 pmΣυγχαρητηρια σε ολους τους νεοδιοριστους!Ξερει κανεις,αν τα ΠΕΚ Κεφαλληνιας γινονται στην Πατρα?Τυχερή, πας στο νησί μου. Γίνονται στο Αργοστόλι απ' όσο ξέρω. Καλά να περάσεις και με το καλό τα παιδιά. Aλήθεια, Α' Κεφαλληνίας σε στείλανε, δηλαδή Αργοστόλι;
Συγχαρητηρια σε ολους τους νεοδιοριστους!Ξερει κανεις,αν τα ΠΕΚ Κεφαλληνιας γινονται στην Πατρα?
Παράθεση από: LK στις Αυγούστου 13, 2009, 04:47:05 pmΠαράθεση από: boson στις Αυγούστου 13, 2009, 04:45:49 pmΚαλησπέρα και καλό διορισμό σε όλους. Διορίστηκα κι εγώ στην πρώτη μου επιλογή και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε να μου απαντήσετε ή να με παρεπέμψετε κάπου, με ποιο κριτήριο γίνονται οι τοποθετήσεις στα σχολεία που δηλώνουμε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Προϋπηρεσία, γάμο, παιδιά, εντοπιότητα, συνυπηρέτησηΥπάρχουν μόρια ανάλογα με αυτά τα κριτήρια, επομένως συγκεντρώνεις μια βαθμολογία ή η επιλογή γίνεται με αυτή τη σειρά που μου λες;
Παράθεση από: boson στις Αυγούστου 13, 2009, 04:45:49 pmΚαλησπέρα και καλό διορισμό σε όλους. Διορίστηκα κι εγώ στην πρώτη μου επιλογή και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε να μου απαντήσετε ή να με παρεπέμψετε κάπου, με ποιο κριτήριο γίνονται οι τοποθετήσεις στα σχολεία που δηλώνουμε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Προϋπηρεσία, γάμο, παιδιά, εντοπιότητα, συνυπηρέτηση
Καλησπέρα και καλό διορισμό σε όλους. Διορίστηκα κι εγώ στην πρώτη μου επιλογή και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε να μου απαντήσετε ή να με παρεπέμψετε κάπου, με ποιο κριτήριο γίνονται οι τοποθετήσεις στα σχολεία που δηλώνουμε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Γεια σας παιδιά και απο μένα, διορίζομαι Κέρκυρα, 1η επιλογή μου!Συγχαρητήρια σε όλους Άλλος για το όμορφο νησί των Φαιάκων?
Παράθεση από: Maria12 στις Αυγούστου 13, 2009, 04:52:44 pmΠαράθεση από: LK στις Αυγούστου 13, 2009, 04:40:50 pmΠαράθεση από: Maria12 στις Αυγούστου 13, 2009, 04:25:15 pmΣυγχαρητηρια σε ολους τους νεοδιοριστους!Ξερει κανεις,αν τα ΠΕΚ Κεφαλληνιας γινονται στην Πατρα?Τυχερή, πας στο νησί μου. Γίνονται στο Αργοστόλι απ' όσο ξέρω. Καλά να περάσεις και με το καλό τα παιδιά. Aλήθεια, Α' Κεφαλληνίας σε στείλανε, δηλαδή Αργοστόλι;Ναι,Αργοστολι. Δεν εχω παει,αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα απο φιλους που εχουν κανει διακοπες.Καλά είναι. Φρόντισε να βρεις νωρίς σπίτι πριν πλακώσουν οι σπουδαστές. Εντός του Αργοστολίου δε χρειάζεσαι αυτοκίνητο. Η υπόλοιπη Κεφαλονιά χρειάζεται. Πάντως είναι μια κωμόπολη που θα βρεις τα πάντα. Γενικά, και οι άνθρωποι είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι και προοδευτικοί. Καλά να περάσεις!
Καλησπέρα σε όλους και καλή τοποθέτηση! Γνωρίζει κανείς τιποτα σχετικό με το Γ/ΣΙΟ Λαβάρων Εβρου ή οτιδηποτε που αφορά την περιοχή; Που γίνονται τα Πεκ, Αλεξανδρούπολη ή Ορεστειάδα;(ΠΕ03) Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλά ταξίδια