0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gasper στις Αυγούστου 13, 2009, 04:46:59 pmπαιδια αν παρουσιαστω στισ20 ροδο θα μου πουν τοποθετηση σε σχολειο για να φυγω το βραδυ ? η θα πρεπει να περιμενω?Τι να μείνεις να κάνεις; Δυστυχώς, εμείς που είμαστε μακριά θα μείνουμε μία και μία.[/qΔηλαδη θα κάνουμε τα χαρτιά και θα μας πουν την τοποθέτησή μας για να φύγουμε?γιατί θέλω να προσπαθήσω λόγω της σειράς μου να πάω σε σχολείο με λίγα περισσότερα μόρια!Μπορείς να μου απαντήσεις αν γνωρίζεις?
παιδια αν παρουσιαστω στισ20 ροδο θα μου πουν τοποθετηση σε σχολειο για να φυγω το βραδυ ? η θα πρεπει να περιμενω?
Όσοι διορίζονται στις Κυκλάδες (σε όλες τις περιοχές) παρουσιάζονται στη Σύρο.
Τι εννοείς σε σχολείο με περισσότερα μόρια; Δεν ξέρω αν μπορείς να αλλάξεις την περιοχή διορισμού. Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει.Μια απορία: Τελικά, είναι υποχρεωτικά τα ΠΕΚ την πρώτη χρονιά για τους νεοδιόριστους ή μπορούμε να τα παρακολουθήσουμε του χρόνου;
Μια απορία: Τελικά, είναι υποχρεωτικά τα ΠΕΚ την πρώτη χρονιά για τους νεοδιόριστους ή μπορούμε να τα παρακολουθήσουμε του χρόνου;
Παράθεση από: LK στις Αυγούστου 13, 2009, 05:52:45 pmΜια απορία: Τελικά, είναι υποχρεωτικά τα ΠΕΚ την πρώτη χρονιά για τους νεοδιόριστους ή μπορούμε να τα παρακολουθήσουμε του χρόνου;Από τα ΠΕΚ δεν είναι (αυτούς δεν τους ενδιαφέρει αν θα τα παρακολουθήσετε φέτος ή του χρόνου), αλλά η
Παράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 13, 2009, 05:57:37 pmΠαράθεση από: LK στις Αυγούστου 13, 2009, 05:52:45 pmΜια απορία: Τελικά, είναι υποχρεωτικά τα ΠΕΚ την πρώτη χρονιά για τους νεοδιόριστους ή μπορούμε να τα παρακολουθήσουμε του χρόνου;Από τα ΠΕΚ δεν είναι (αυτούς δεν τους ενδιαφέρει αν θα τα παρακολουθήσετε φέτος ή του χρόνου), αλλά η
Παράθεση από: almali στις Αυγούστου 13, 2009, 06:04:49 pmΠαράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 13, 2009, 05:57:37 pmΠαράθεση από: LK στις Αυγούστου 13, 2009, 05:52:45 pmΜια απορία: Τελικά, είναι υποχρεωτικά τα ΠΕΚ την πρώτη χρονιά για τους νεοδιόριστους ή μπορούμε να τα παρακολουθήσουμε του χρόνου;Από τα ΠΕΚ δεν είναι (αυτούς δεν τους ενδιαφέρει αν θα τα παρακολουθήσετε φέτος ή του χρόνου), αλλά η