0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dia1611 στις Αυγούστου 10, 2009, 04:57:31 pmτο χιουμορ δε βλάπτει αρκεί να έινα;ι διακριτικό..η ειρωνεία όμως είναι άλλο πράγμα...αρκετα ενοχλητική ..δε νομίζεις?To συγκεκριμένο φόρουμ χρησιμοποιούν, μεταξύ των άλλων, άνθρωποι που έχουν αγωνιστεί και δεν έχουν ακόμη δικαιωθεί και άνθρωποι που έχουν δικαιωθεί χωρίς να έχουν ιδιαιτέρως αγωνιστεί.Όταν θα καταλάβεις πως αισθάνονται οι πρώτοι σα διαβάζουν το αρχικό σου ερώτημα, ίσως ξεκαθαρίσει περισσότερο μέσα σου η λεπτή διαφορά ανάμεσα στο χιούμορ και την ειρωνεία.Όσο δε με αφορά, θέλω να πιστεύω πως σου απάντησα με χιούμορ, και πάντως σου απάντησα. Στο Υπουργείο, εν μέσω θέρους, αναρωτιέμαι αν θα σου απαντήσουν και πως!
το χιουμορ δε βλάπτει αρκεί να έινα;ι διακριτικό..η ειρωνεία όμως είναι άλλο πράγμα...αρκετα ενοχλητική ..δε νομίζεις?
παντως το ασμα απλα σπερνει!!!live and let die!!
Αν φέτος σε καλέσουν αναπληρώτρια και δεν πας δεν θα έχεις επιπτώσεις για την δεύτερη χρονιά. Μπορείς του χρόνου να κάνεις ξανά την αίτηση. Αν αρνηθείς για δεύτερη χρονιά την αναπλήρωση τότε για δύο χρόνια δεν έχεις το δικαίωμα να αιτηθείς. Αυτό που θέλω να ρωτήσω εγώ είναι το εξής: Η άρνησή σου φέτος για αναπληρώτρια θα έχει επιπτώσεις στη πιθανή αίτηση για ωρομισθία φέτος;Μην θεωρείς ότι η ειρωνία πάει ντε και καλά σε σένα! Πάρε υπόψη όμως ότι η ειρωνία των συναδέλφων υποννοεί και τις αρνητικές επιπτώσεις που θα έχουν τα χαμένα μόρια στον διορισμό αν δεν πας φέτος αναπληρώτρια. Αν κάνεις τον κόπο και διαβάσεις μερικά ακόμη θέματα θα δεις ότι γίνεται εισβολή στους πίνακες από όλες τις μεριές. Κάθε πέρισυ και καλύτερα.
Όπως θα πρόσεξες γράφουμε όλοι με μικρά. Δεν πειράζει,καλά μυαλά.
Παράθεση από: sikat στις Αυγούστου 10, 2009, 06:26:06 pmΑν φέτος σε καλέσουν αναπληρώτρια και δεν πας δεν θα έχεις επιπτώσεις για την δεύτερη χρονιά. Μπορείς του χρόνου να κάνεις ξανά την αίτηση. Αν αρνηθείς για δεύτερη χρονιά την αναπλήρωση τότε για δύο χρόνια δεν έχεις το δικαίωμα να αιτηθείς. Αυτό που θέλω να ρωτήσω εγώ είναι το εξής: Η άρνησή σου φέτος για αναπληρώτρια θα έχει επιπτώσεις στη πιθανή αίτηση για ωρομισθία φέτος;Μην θεωρείς ότι η ειρωνία πάει ντε και καλά σε σένα! Πάρε υπόψη όμως ότι η ειρωνία των συναδέλφων υποννοεί και τις αρνητικές επιπτώσεις που θα έχουν τα χαμένα μόρια στον διορισμό αν δεν πας φέτος αναπληρώτρια. Αν κάνεις τον κόπο και διαβάσεις μερικά ακόμη θέματα θα δεις ότι γίνεται εισβολή στους πίνακες από όλες τις μεριές. Κάθε πέρισυ και καλύτερα.Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ sikat!Η ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ
Παράθεση από: TEM στις Αυγούστου 10, 2009, 11:13:06 pmΌπως θα πρόσεξες γράφουμε όλοι με μικρά. Δεν πειράζει,καλά μυαλά. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝΟΥΣ...ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ...ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΕ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ...ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ..
Ρε παιδιά μια ερώτηση έκανε η κοπέλα και πέσατε να τη φάτε!!!Άλλο η πλάκα και άλλο η κακία!! Και στην τελική χάρη σας κάνει που δεν πάει για να ανεβείτε και θέση στον πίνακα!!! Εκτος του ότι είναι καθαρά προσωπική της άποψη και δικαίωμα να μήν πάει...μήπως θα έπρεπε να πάρει και τη συγκατάθεσή σας πρώτα?Μπορεί να είναι έγκυος..μπορεί να παντρεύεται..μπορεί να υπάρχει λόγος υγείας..μπορεί απλά έτσι να γουστάρει.....Δεν το κατάλαβα, γιατί αντιδράτε έτσι???Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΖΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ...ΕΠΙΠΛΕΟΝ,ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ "ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ" ΕΚΑΝΑ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΤΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΝΟΗΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ,ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ...ΔΕ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑ