0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω μία απορία που δεν μου την έλυσε ο οδηγός του νεοδιόριστου.Αφού βγει ο διορισμός μας από το υπουργείο,στην επιλογή των κατά τόπους περιοχών και σχολείων προηγείται πάλι το 30μηνο, το 24μηνο κτλ ή λαμβάνονται μόνο υπόψην η συνυπηρέτηση,η εντοπιότητα,η οικογενειακή κατάσταση των διορισθέντων κα ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία ανήκουν?Αν κάποιος γνωρίζει που μπορώ να βρω την αντίστοιχη διάταξη θα με βοηθούσε πολύ.
Δηλαδή πρώτα λαμβάνουν υπόψη τους τα κοινωνικά κριτήρια και μετά την σειρά μας στον ΑΣΕΠ?Μετράει και το μεταπτυχιακό ως κριτήριο?
εξαρταται παντα και μονο απο το διευθυντη εκπαιδευσης. οι περισσοτεροι λαμβανουν υποψη πρωτα οικογενεια παιδια και μετα μορια προυπηρεσιας. αυτα από την εμπειρια μου
Ερωτηση.Ενας φιλος μας διοριζεται σημερα απο ΑΣΕΠ,ενω η γυναικα του θα κληθει το σεπτεμβρη αναπληρωτρια.Υπαρχει συνυπηρετηση στην περιπτωση αυτη;Δηλ. ο συζυγος μπορει να ζητησει αποσπαση στον τοπο που θα ειναι η γυναικα του αναπληρωτρια;
Στα μέρη που πάμε οι ΑΣΕΠίτες δεν υπάρχουν έχοντες προϋπηρεσία, άρα διαλέγουμε πρώτοι οι έγγαμοι