0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eγω οσες φορες πηρα με ενημερωσαν χωρις κανενα προβλημα,τολμω να πω οτι ηταν κ εξυπηρετικες.Παντως ισχυει οτι σε μερικες περιοχες παιρνουν κ χωρις προυπηρεσια.Οταν μιλησα με κυκλαδες μου ειπε οτι καλουσε πολλα ατομα,δεν πηγαιναν κ ετσι μερικες θεσεις δεν καλυφθηκαν!Οσο για τα μορια σου εμενα την πρωτη φορα με πηραν με 10 μορια αλλα απο φεβρουαριο οποτε μην απογοητευτεις αν αργησουν.Απλα επειδη μπηκαν ατομα κ απο οαεδ δεν ξερω ποσο θα επηρεαστουν οι πινακες ωρομισθιων φετος.
Παράθεση από: christinabibika στις Αυγούστου 17, 2009, 03:55:42 pmEγω οσες φορες πηρα με ενημερωσαν χωρις κανενα προβλημα,τολμω να πω οτι ηταν κ εξυπηρετικες.Παντως ισχυει οτι σε μερικες περιοχες παιρνουν κ χωρις προυπηρεσια.Οταν μιλησα με κυκλαδες μου ειπε οτι καλουσε πολλα ατομα,δεν πηγαιναν κ ετσι μερικες θεσεις δεν καλυφθηκαν!Οσο για τα μορια σου εμενα την πρωτη φορα με πηραν με 10 μορια αλλα απο φεβρουαριο οποτε μην απογοητευτεις αν αργησουν.Απλα επειδη μπηκαν ατομα κ απο οαεδ δεν ξερω ποσο θα επηρεαστουν οι πινακες ωρομισθιων φετος.για ποια περιφέρεια μιλάς συγκεκριμένα? αν μας κάνουν ποτέ την τιμή να βγάλουν τους πίνακές μας....!
Με 16 μόρια υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν ως ωρομίσθια Κεντρική Μακεδονία ή όχι;;; Εάν ναι, γνωρίζει κανείς πότε περίπου θα μας καλέσουν; Είμαι "νέα" και δεν γνωρίζω καλά το σύστημα. Οπότε δεν ξέρω τι να περιμένω.