*

Αποστολέας Θέμα: Προς ΠΕ19-20Τα παιδιά για όλες τις δουλειές …  (Αναγνώστηκε 1949 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vmak

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση-ΠΕ20
    • Προφίλ
Προς ΠΕ19-20Τα παιδιά για όλες τις δουλειές …
« στις: Αυγούστου 17, 2009, 11:59:20 am »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Προς ΠΕ19-20Τα παιδιά για όλες τις δουλειές …
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:30:40 »

Αποσυνδεδεμένος flair

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 17, 2009, 12:40:33 pm »
Πολύ καλά τα λέει ο άνθρωπος... ο πληροφορικός πρέπει να κάνει τα πάντα και τ'ακούει κι από πάνω...  :-\ Κι αν δεν τα κάνει είναι "κακός" και "παράξενος".
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 17, 2009, 12:47:56 pm από flair »

Wizard

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 17, 2009, 02:58:31 pm »
Φυσικά καλά τα λέει ο άνθρωπος, αλλά το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης ανήκει στον καθένα μας ξεχωριστά. Διευθυντές που θα μας ζητάνε τα πάντα θα υπάρχουν και στο μέλλον, όσο εμείς τα δεχόμαστε για πολλούς λόγους που δεν θέλω να αναλύσω, δεν μπορεί να μας προστατέψει σαν κλάδο καμία εγκύκλιος, καμία ΠΕΚΑΠ και κανένας σύμβουλος. Και βεβαίως οι διευθυντές (όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοι) τα κουβεντιάζουν μεταξύ τους και έτσι μαθαίνουν στο ένα σχολείο τι συμβαίνει στο άλλο και το κακό διαιωνίζεται.

Κομβικά σημεία θα είναι από τη νέα χρονιά το e-school και η "ψηφιακή τάξη". Αν την πατήσουμε κι εκεί, δεν ξέρω αν θα υπάρχει επιστροφή.

Γνώμη μου ότι θα πρέπει στην αρχή της χρονιάς να ζητάμε στο σύλλογο να καθορίζονται όλες οι εργασίες με Η/Υ και αναθέτονται ξεχωριστά.

Αποσυνδεδεμένος kyra_daskala

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 18, 2009, 01:28:46 am »
Γνώμη μου ότι θα πρέπει στην αρχή της χρονιάς να ζητάμε στο σύλλογο να καθορίζονται όλες οι εργασίες με Η/Υ και αναθέτονται ξεχωριστά.

Δεν ξέρω αν στη Δευτεροβάθμια υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση αλλά χλωμό το βλέπω.  ??? Στην πρωτοβάθμια που είμαστε όλοι δάσκαλοι και θεωρητικά η πλειοψηφία έχει περάσει την πιστοποίηση, ο βλάκας (δηλαδή εγώ) που θα πει ότι ξέρει από υπολογιστές την πάτησε. Στον πληροφορικό που έρχεται για το Ολοήμερο, δεν του έχουμε εμπιστοσύνη να του δώσουμε κωδικούς και τα σχετικά, οπότε δύο χρόνια τώρα είμαι υπεύθυνη του εργαστηρίου πληροφορικής, θα μπορούσα να διεκδικήσω και τον τίτλο της γραμματέως. Ηλεκτρονική αλληλογραφία, survey,δακτυλογράφηση, πρόγραμματα, βαθμοί, πίνακες, απουσίες, προβολές, παραλαβή υλικού... ό,τι έχει σχέση με Η/Υ περνούσε από τα χέρια μου συν όλες οι εξωδιδακτικές υποχρεώσεις που έχουν οι υπόλοιποι δάσκαλοι. >:(
Εγώ πάντως μέχρι να πιάσω οργανική σε σχολείο και να διεκδικήσω για τον εαυτό μου πράγματα, από Σεπτέμβρη ξεχνώ και υπολογιστές και τα πάντα!
Καλύτερα υπεύθυνη φαρμακείου  ;)

https://www.youtube.com/watch?v=MwRNvpGydzw
Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι
να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα
πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:30:40 »

Αποσυνδεδεμένος ritaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 18, 2009, 11:42:39 pm »
Συναδέλφισσα ''kyra daskala'' σε καταλαβαίνω απόλυτα για τις ευθύνες που σου έχουν αναθέσει επειδή έχεις πιστοποίηση στους υπολογιστες αλλα διαφωνώ λίγο με τη διατύπωση σου σε ότι αφορά τον πληροφορικό που έρχεται στο ολοήμερο.Δεν του αναθέτετε πράγματα γιατι δεν τον εμπιστεύεστε με τους κωδικούς αν δεν κάνω λάθος έγραψες;Οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοι δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τίποτα άλλο εκτός από το μάθημα τους.Υπήρξα και εγώ ωρομίσθια κάποτε και όλα αυτά δεν τα ήξερα με αποτέλεσμα να με φορτώνουν με ένα κάρο δουλειές που έπρεπε να κάνουν οι ίδιοι.Απλώς νομίζω ότι είναι καθήκον όλων εμάς των μόνιμων να υποστηρίζουμε τα δικαιώματα των ωρομισθίων συναδέλφων μας.Καλό κουράγιο πάντως!

Αποσυνδεδεμένος kyra_daskala

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 19, 2009, 12:04:35 am »
Μπα, έρχονταν κατά καιρούς κάτι οδηγίες για συγκεκριμένα προγράμματα και κινήσεις που θα έπρεπε να γίνονται σε συνεργασία με τον πληροφορικό του Ολοήμερου αλλά όπως σου είπα, από τα σχολεία που πέρασα δεν έδειχναν εμπιστοσύνη. Δεν το συζητώ ότι η γραμματειακή υποστήριξη δεν είναι δουλειά σας! Ούτε καν δικιά μου δουλειά δεν θα έπρεπε να είναι! Αλλά όταν κολλήσει ένας υπολογιστής, ή υπάρχει κάποιο θέμα τεχνολογικής φύσης στο Δημοτικό Σχολείο, ποιος καλείται να το λύσει; Εγώ είχα την εντύπωση ότι απευθυνόμαστε στον πληροφορικό του Ολοήμερου. Δεν είναι έτσι;
https://www.youtube.com/watch?v=MwRNvpGydzw
Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι
να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα
πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του

Αποσυνδεδεμένος ritaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 19, 2009, 12:24:34 am »
'Οχι δεν είναι. Οπως είπα και πριν οι ωρομίσθιοι δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τίποτα.Αν προκύψει πρόβλημα με το εργαστήριο τότε αν υπάρχει εγγύηση απευθύνεσαι στην εταιρεία που το έστησε ή φωνάζεις τεχνικό.Εμεις βέβαια τα κάνουμε μόνοι μας τα μαστορέματα ή τα πάμε στο ΠΛΗΝΕΤ .Μόνο άν θέλει 8α ασχοληθεί με το εργαστήριο θα το κάνει καθώς δεν είναι υπεύθυνος εργαστηρίου.Να φανταστείς στο σχολείο που είμαι εγώ επειδή τρέχει ακόμη η εγγύηση δεν ακουμπάω ούτε δαχτυλάκι αν υπάρχει πρόβλημα στο hardware.Στο σχολείο που υπηρετεί ο αδελφός μου ως ωρομίσθιος η διευθύντρια του σε πρόβλημα που είχε το εργαστήριο απλά του ζήτησε να βοηθήσει στις ώρες που είχε μάθημα έτσι ώστε να μην τον κρατήσει παραπάνω ή να το κάνει εκτός ωραρίου και να τον πληρώσει.Δεν το είχα ξανακούσει ποτέ από διευθυντή αυτό το πράγμα.Πραγματικά τις βγάζω το καπέλο. Φυσικά ο αδερφός μου έφτιαξε το πρόβλημα εκτός ωραρίου και φυσικά χωρίς χρήματα γιατι η συμπεριφορά της ήταν φοβερή!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182569
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)