0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα, συγνώμη για την αφελή ερώτηση αλλά που βρήκατε το excel?έτσι από περιέργεια...και γιατί να πιστέψει κάποιος ότι αυτά είναι τα αποτελέσματα?
Παίδες τι να πω.... να κάνουμε γκάλοπ με το τι απάντησε ο ΑΣΕΠ στον καθένα...Τοσο χάλια είμαστε...... όπως και να έχει το πράγμα θεωρώ ότι η ανακοίνωση των προσωρινών λύνει και το πρόβλημα του χρονικου ορίου των ενστάσεων... παρά του τι μου απάντησε ο ΑΣΕΠ θεωρώ λογικό να βγουν μεχρι το μεσημερι (πριν διαλυθει η βουλή, αν αυτο παίζει ρόλο) και να δώσουν κανένα 20 ήμερο για ενστάσεις... και τα τελικά μετα τις εκλογές...Όσο για τα αποτελέσματα που ανέβασε ο συνάδελφος είναι σωστά.... έχει τα δικά μου στοιχεία μου τουλάχιστον σωστά....εκτός και αν ο φίλος είναι μεντιουμ οπότε φίλε perperas θέλω άμεσα 5 νούμερα και 1 τζόκερ για τις επόμενες 45 κληρώσεις !!!!!
Παράθεση από: aktorion στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 01:34:20 amΚαι πιστεύεις ότι θα έγραφες το ίδιο?Ωστε πρέπει να τιμωρηθώ για τη δουλειά και τις γνώσεις μου:Α: Απόφοιτος πολυτεχνίου με επίδοση 74 στον ΑΣΕΠ
Και πιστεύεις ότι θα έγραφες το ίδιο?