*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα ΠΕ20  (Αναγνώστηκε 71481 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giak

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Αποτελέσματα ΠΕ20
« Απάντηση #140 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 01:53:29 pm »
το μονο καλο στο οτι δεν γραψαμε καλα ειναι στο οτι δεν θα αλλαξουν πολυ οι πινακες, αφου δεν θα εχει κανεις, εκτος των διοριστεων, προσαυξησεις... (καθε χηρα τον καημο της!)
Οι πίνακες ΠΕ19-ΠΕ20 είναι ενιαίοι. Οι ΠΕ20 που δεν πέρασαν τη βάση θα πέσουν πολλές θέσεις λόγω της τροπολογίας και λόγω του ότι 500 άτομα από ΠΕ19 περασαν τη βάση και θα πάρουν μόρια. Εγώ πιστεύω θα αλλάξουν οι πίνακες αλλά η σχετική θέση των ΠΕ20 θα μείνει πάνω κάτω η ίδια.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:24:29 »

Αποσυνδεδεμένος solero

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 01:54:17 pm »
το μονο καλο στο οτι δεν γραψαμε καλα ειναι στο οτι δεν θα αλλαξουν πολυ οι πινακες, αφου δεν θα εχει κανεις, εκτος των διοριστεων, προσαυξησεις... (καθε χηρα τον καημο της!)

χαχαχα...Πολύ βασικό αυτό....Και μενα προσωπικά με ευνοεί...

Sorry που θα σας στεναχωρήσω αλλά στους πίνακες είσαστε μαζί με μας τους ΠΕ19 οπότε θα δείτε μεγάλες ανακατατάξεις και επειδή υπήρξαν πολλοί από μας που πιάσαν βάση (και πολλοί με καλούς βαθμούς δηλαδή μέχρι και με +20 μόρια) αλλά και επειδή οι απόφοιτοι του Πα.Πει θα προταχθούν έναντι των άλλων. Οπότε υπολογίστε να είσαστε 200-500 θέσεις πιο κάτω.

Μπα εγώ προσωπικά δε στεναχωριέμαι τώρα.Του χρόνου θα χω παιδαγωγική επάρκεια συνεπώς η φετινή μου πτώση θα αντισταθμιστεί του χρόνου  ;D
Άλλωστε μέχρι να ανανεωθούν οι πίνακες δεν μπορούμε να είμαστε για τίποτα σίγουροι.Διότι μπορεί η πλειοψηφία αυτών που θα πάρουν μόρια από ΑΣΕΠ να βρίσκονται ήδη ψηλά στον πίνακα..Δεν είναι απόλυτο ότι ξαφνικά θα εκτοξευθούν άτομα από το τέλος του πίνακα στην αρχή..Αναμένουμε την ανανέωση των πινάκων..
Και δεν ξεχνάμε ότι στον επόμενο ΑΣΕΠ θα υπάρξουν πάλι ανακατατάξεις (μόρια ΑΣΕΠ 2008 δια 2). Έκτός αυτού ξέρουμε όλοι τα πλεονεκτήματα της ΑΣΠΑΙΤΕ...Συνεπώς ίδωμεν.............
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 02:33:42 pm από solero »

Αποσυνδεδεμένος FleXcan

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 01:56:11 pm »
Καλησπέρα κ από μένα και συγχαρητήρια σε όλους τους διοριστέους!
Τυγχάνει να είμαι κ εγώ μέσα σε αυτούς και μάλιστα στους πρώτους. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Πότε αναμένεται να κληθούν οι πρώτοι διοριστέοι? τη φετινή χρονιά ή την επόμενη?  και αν ναι την φετινή τότε πότε περίπου θα ξέρουμε? Γιατί αν κατά πάσα πιθανότητα ο τόπος διορισμού είναι επαρχία, τότε θα πρέπει να υπάρξει μια διαδικασία για σπίτι κλπ που όπως και να'χει θέλει κάποιο χρόνο. Δεν γίνεται αυτόματα!
Και ένα τελευταίο ερώτημα. Εγώ προσωπικά όταν έκανα τις αιτήσεις αναπληρωτών-ωρομισθίων δεν έκανα και αίτηση για μόνιμο διορισμό γιατί δεν ήξερα αν αυτό απαιτείται κ αν έχει σχέση με τα αποτελέσματα του ασεπ. Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα τώρα  ???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγχαρητήρια και πάλι σε όλους όσους προσπάθησαν ανεξαρτήτως αποτελέσματος!  :)

Αποσυνδεδεμένος Markoulis

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 02:43:20 pm »
καλησπερα,

μια ερωτηση: υπαρχει καποιος τρόπος να δουμε τα αποτελεσματα τον μη επιτυχοντων, στο Internet, χωρις τον δεκαψήφιο κωδικό συμμετοχής ??

μετα απο τοσους μηνες που να τον βρω;;;   :)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:24:29 »

Αποσυνδεδεμένος agatha14

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 02:45:08 pm »
Συγχαρητήρια και από εμένα στους διοριστέους. Καλή αρχή! :)

Αποσυνδεδεμένος solero

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 02:48:26 pm »
120 θέσεις μέσω ασεπ ---> 72 πε19   -   48 πε20
80 απο ενιαίο πίνακα ---->  48 πε19  -   32 πε20

48+32 = 80 σύνολο πε20.
ομως διοριστέοι ασεπ μονο 45 αρα,  80= 45ασεπ +35 ενιαίος

φέτος θα καλέσουν για διορισμό 45/2=22 ασεπ και 35/2=17 ενιαίος  και τους υπόλοιπους 23 και 18 το 2010-2011;

ισχύει ο συλλογισμός ή κάνω κάπου λάθος;;;;;

Κάνεις λάθος. Θα καλέσουνε:

2009: 24ΑΣΕΠ + 16 πίνακες
2010: 20 ΑΣΕΠ + 20 πίνακες

Θα μου πέιτε τώρα για πιο λόγο είναι 44 ΑΣΕΠ και όχι 45. Αυτό ισχύει γιατί ο συνάδελφος Φοσσές θα διοριστεί από πίνακες και όχι από ΑΣΕΠ.

Γιατί θα πάει ο συνάδελφος Φοσσές από πίνακες?Αφού δεν έχει γράψει τη βάση στον ΑΣΕΠ?Συνεπώς δεν πρέπει να διοριστεί από κει?

Αποσυνδεδεμένος agatha14

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 02:49:47 pm »
καλησπερα,

μια ερωτηση: υπαρχει καποιος τρόπος να δουμε τα αποτελεσματα τον μη επιτυχοντων, στο Internet, χωρις τον δεκαψήφιο κωδικό συμμετοχής ??

Όχι, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να δεις τα αποτελέσματα των μη επιτυχόντων ηλεκτρονικά αν δεν έχεις τον κωδικό.
Σε κάποιο άλλο thread όμως είχα διαβάσει ότι μπορείς να τα μάθεις από το ΑΣΕΠ. Ίσως κάνω και λάθος αλλά νομίζω με ένα τηλέφωνο στο ΑΣΕΠ θα ξεκαθαριστεί.

Αποσυνδεδεμένος agatha14

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 02:58:10 pm »
Καλησπέρα κ από μένα και συγχαρητήρια σε όλους τους διοριστέους!
Τυγχάνει να είμαι κ εγώ μέσα σε αυτούς και μάλιστα στους πρώτους. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Πότε αναμένεται να κληθούν οι πρώτοι διοριστέοι? τη φετινή χρονιά ή την επόμενη?  και αν ναι την φετινή τότε πότε περίπου θα ξέρουμε? Γιατί αν κατά πάσα πιθανότητα ο τόπος διορισμού είναι επαρχία, τότε θα πρέπει να υπάρξει μια διαδικασία για σπίτι κλπ που όπως και να'χει θέλει κάποιο χρόνο. Δεν γίνεται αυτόματα!
Και ένα τελευταίο ερώτημα. Εγώ προσωπικά όταν έκανα τις αιτήσεις αναπληρωτών-ωρομισθίων δεν έκανα και αίτηση για μόνιμο διορισμό γιατί δεν ήξερα αν αυτό απαιτείται κ αν έχει σχέση με τα αποτελέσματα του ασεπ. Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα τώρα  ???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγχαρητήρια και πάλι σε όλους όσους προσπάθησαν ανεξαρτήτως αποτελέσματος!  :)

Συγχαρητήρια για το διορισμό και για την καλή σου θέση. Λογικά αφού είσαι με τους πρώτους θα κληθείς την πρώτη χρονιά. Απ' ότι κατάλαβα με το θέμα των εκλογών το 'πότε' είναι ρευστό πλέον.
Πάντως οι αιτήσεις για τους ωρομίσθιους-αναπληρωτές είναι ανεξάρτητες. Αφού οριστικοποιηθούν τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ, θα βγει εγκύκλιος διορισμού που θα καλεί τους διοριστέους να κάνουν αίτηση. Τότε πρέπει να κάνεις τα χαρτιά σου.

Αποσυνδεδεμένος Dejavu

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 03:03:11 pm »

48+32 = 80 σύνολο πε20.

φέτος θα καλέσουν για διορισμό 45/2=22 ασεπ και 35/2=17 ενιαίος  και τους υπόλοιπους 23 και 18 το 2010-2011;

Θα μου πέιτε τώρα για πιο λόγο είναι 44 ΑΣΕΠ και όχι 45. Αυτό ισχύει γιατί ο συνάδελφος Φοσσές θα διοριστεί από πίνακες και όχι από ΑΣΕΠ.

Γιατί θα πάει ο συνάδελφος Φοσσές από πίνακες?Αφού δεν έχει γράψει τη βάση στον ΑΣΕΠ?Συνεπώς δεν πρέπει να διοριστεί από κει?

Έχει δικαίωμα να επιλέξει να διοριστεί ή από ΑΣΕΠ ή από πίνακα. Αν διοριστεί από πίνακα θα προηγείται στην επιλογή τοποθέτησης σε αντίθεση με τον αν θα διοριζόταν από ΑΣΕΠ. Ελπίζω να σε κάλυψα...

Αποσυνδεδεμένος katia1983

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 03:08:56 pm »
καλησπερα,

Κάνοντας αναζήτηση εξεταστικών κέντρων με τον αριθμό της ταυτότητάς σου απο εδώ http://www.asep.gr/asep/site/home/Tabs/Diagonismi/graptoi/ASEP/id_1786.csp μπορείς να δεις την καρτέλα με τα στοιχεία σου. Τουλάχιστον για τους ΠΕ 19 αυτό που ισχύει είναι ότι ο Α.Μ. που αναγράφεται είναι ο κωδικός ως εξής: π.χ. αν Α.Μ. είναι 12345 τότε ο κωδικός είναι 1900012345, όπου 19 είναι ο κλάδος. Νομίζω ότι κάτι τέτοιο ισχύει και στους ΠΕ 20 αλλα δεν είμαι σίγουρη.

Ελπίζω να βοήθησα  :P

Αποσυνδεδεμένος solero

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 03:27:24 pm »

48+32 = 80 σύνολο πε20.

Έχει δικαίωμα να επιλέξει να διοριστεί ή από ΑΣΕΠ ή από πίνακα. Αν διοριστεί από πίνακα θα προηγείται στην επιλογή τοποθέτησης σε αντίθεση με τον αν θα διοριζόταν από ΑΣΕΠ. Ελπίζω να σε κάλυψα...

Α είναι και στους διορισθέντες από πίνακα γι'αυτό προφανώς. Και δε μου λες κάτι τελευταίο όσοι διορίζονται δηλαδή από πίνακα προηγούνται σε επιλογή τοποθέτησης από αυτούς του ΑΣΕΠ?

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #151 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 03:37:21 pm »

Α είναι και στους διορισθέντες από πίνακα γι'αυτό προφανώς. Και δε μου λες κάτι τελευταίο όσοι διορίζονται δηλαδή από πίνακα προηγούνται σε επιλογή τοποθέτησης από αυτούς του ΑΣΕΠ?

Ναι

Η σειρά είνα 30μηνο -> 24μηνο -> 40% -> ΑΣΕΠ
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος solero

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 03:50:27 pm »

Ναι

Η σειρά είνα 30μηνο -> 24μηνο -> 40% -> ΑΣΕΠ

Οκ κατάβα.Thx

Αποσυνδεδεμένος Markoulis

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 03:54:34 pm »
καλησπερα,

Κάνοντας αναζήτηση εξεταστικών κέντρων με τον αριθμό της ταυτότητάς σου απο εδώ http://www.asep.gr/asep/site/home/Tabs/Diagonismi/graptoi/ASEP/id_1786.csp μπορείς να δεις την καρτέλα με τα στοιχεία σου. Τουλάχιστον για τους ΠΕ 19 αυτό που ισχύει είναι ότι ο Α.Μ. που αναγράφεται είναι ο κωδικός ως εξής: π.χ. αν Α.Μ. είναι 12345 τότε ο κωδικός είναι 1900012345, όπου 19 είναι ο κλάδος. Νομίζω ότι κάτι τέτοιο ισχύει και στους ΠΕ 20 αλλα δεν είμαι σίγουρη.

Ελπίζω να βοήθησα  :P

Τέλεια!! Ευχαριστώ πολυ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617