0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι βρε καλοί μου συνάδελφοι; Είμαι στους διοριστέους και μάλιστα 24ος. Αυτό το τονίζω γιατί λέτε ότι φέτος θα πάρουν τους πρώτους 24. Δεν έχω καταλάβει από που προκύπτει αυτό, αλλά δεν είναι αυτή η ερώτηση μου.. Η ερώτηση μου είναι αν ξέρετε, αν μπορεί κάποιος (με νόμιμο τρόπο) να διαλέξει να διοριστεί το δεύτερο χρόνο ενώ προβλέπετε να διοριστεί τον πρώτο; Έχω ξεκινήσει διαδικασία για μεταπτυχιακό και δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Ευχαριστώ
geia sas kai apo mena..pos mporo na mato poso egrapsa?eimai ΠΕ20 to mono pou vrika einai apotelesmata analitika apo autous pou dioristhikan.euxaristo.
Κι εγώ το έχω ακούσει αυτό... Αλλά δεν το βρίσκω και πολύ έντιμο.. ειδικά με το "καλημέρα σας" Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να το διασταυρώσω γιατί αν χάσω διορισμό έτσι, θα με βγάλει πρώτη ανακοίνωση το PDE...
Παράθεση από: NEF στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 05:00:44 pmΚι εγώ το έχω ακούσει αυτό... Αλλά δεν το βρίσκω και πολύ έντιμο.. ειδικά με το "καλημέρα σας" Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να το διασταυρώσω γιατί αν χάσω διορισμό έτσι, θα με βγάλει πρώτη ανακοίνωση το PDE...Πάντως διορισμό μην αφήσεις, δεν βλέπεις που θέλουν να κόψουν τα επιδόματα από του χρόνου???