0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ο Χ εφόσον έβαλε ναι σε όλα θα κληθεί ως αναπληρωτής άσχετα αν δεν είχε βάλει ονομαστικά τις περιοχές των κενών
Bikini μου, κατανοητό αυτό που λες αλλά νομίζω ότι άλλο ρωτά η pdxrisoyla: ο Χ έχει τα περισσότερα μόρια από όλους αλλά αν τα κενά δεν ανοίξουν σε περιοχές επιλογής του -ωστόσο έχει συμπεριλάβει το κουτάκι- προηγείται των άλλων ή προηγούνται όσοι έχουν δηλώσει ως προτίμηση τις περιοχές με κενά; Αποτελεί και δική μου απορία...
Παράθεση από: tonik στις Αυγούστου 20, 2009, 02:10:54 pmBikini μου, κατανοητό αυτό που λες αλλά νομίζω ότι άλλο ρωτά η pdxrisoyla: ο Χ έχει τα περισσότερα μόρια από όλους αλλά αν τα κενά δεν ανοίξουν σε περιοχές επιλογής του -ωστόσο έχει συμπεριλάβει το κουτάκι- προηγείται των άλλων ή προηγούνται όσοι έχουν δηλώσει ως προτίμηση τις περιοχές με κενά; Αποτελεί και δική μου απορία...Ισχύει η προηγούμενη απάντησή μου: εξαρτάται από την θέση του στον πίνακα και τα μόριά του.Εφόσον δεν ανέφερε ονομαστικά στην αίτησή του την περιοχή, αλλά έβαλε το κουτάκι, προσλαμβάνεται ανάλογα με τα μόριά του στο κενό που του "τυχαίνει".
Νομίζω ότι υπάρχει αλφαβητική σειρά στις περιοχές . Ο Χ εφόσον έχει τα περισσότερα μόρια (και δεν έχει δηλώσει ονομαστικά περιοχές που βγάζουν κενά παρά μόνο το κουτάκι) θα προσληφθεί πρώτος στην πρώτη αλφαβητικά περιοχή με κενό.