0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο ενιαίος πίνακας αναπληρωτών δεν έχει ενημερωθεί ακόμη!Πολύ δεν αργεί?Πότε θα μάθουμε την πραγματική μας σειρά?Γνωρίζετε κάτι σχετικά με αυτό?
Παράθεση από: tina_nt στις Αυγούστου 19, 2009, 11:25:19 pmΟ ενιαίος πίνακας αναπληρωτών δεν έχει ενημερωθεί ακόμη!Πολύ δεν αργεί?Πότε θα μάθουμε την πραγματική μας σειρά?Γνωρίζετε κάτι σχετικά με αυτό?πριν ανοίξετε κάποιο νέο θέμα, ρίξτε μια ματιά στα άλλα, υπάρχουν οι απαντήσεις!!! διαθέστε λίγο χρόνο!!!Αν είχα χρόνο θα το έκανα αλλά δυστυχώς δεν είχα καθόλου!Από internet cafe μπήκα και πολύ βιαστικά!Μην βιάζεστε να κρίνετε...
Παράθεση από: tina_nt στις Αυγούστου 19, 2009, 11:25:19 pmΟ ενιαίος πίνακας αναπληρωτών δεν έχει ενημερωθεί ακόμη!Πολύ δεν αργεί?Πότε θα μάθουμε την πραγματική μας σειρά?Γνωρίζετε κάτι σχετικά με αυτό?πριν ανοίξετε κάποιο νέο θέμα, ρίξτε μια ματιά στα άλλα, υπάρχουν οι απαντήσεις!!! διαθέστε λίγο χρόνο!!! και ένα απαισιόδοξο...λυπάμαι που το λέω, αλλά τους βολεύει κανονικότατα στο υπεπθ(να φυλάει ο Θεός για την υγεία πάνω από όλα του κόσμου και των παιδιών...αν και στο βωμό της πολιτικής κάποιοι θα τρίβουν τα χέρια τους), είναι να εμφανιστούν κρούματα στα νήπια από 1/9 ,που ανοίγουν και να κλείσουν τα σχολεία για λόγους δημόσιας υγείας...και να γλιτώσουν τους διορισμούς με τη ...βούλα κιόλας!!!Απάντηση
Δεν είναι απλά απαισιόδοξο το σενάριο σου.Τρελό και ανεφάρμοστο κατά την γνώμη μου.
πριν 2 μήνες πήρα το πτυχίο μου ως νηπιαγωγός και τώρα μπάινω στα κόλπα και σαφώς είμαι λίγο άσχετη... είναι πολύ δύσκολο να μπω στον πίνακα των αναπληρωτών, αν και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία... ξέρετε πότε θα βγουν οι ημερομηνίες για την κατάθεση των δικαιολογητικών? [/quote τα πραγματα για εμας τους νηπιαγωγους δεν ειναι οπως των δασλαλων ωστε να βγει ξανα εγκύκλιος να καταθεσεις τα δικαιολογητικα σου για να μπεις στ ον πινακα αναπληρωτων.ετσι θα πρεπει να περιμενεις ως του χρονου τον μαιο που βγαινει η εγκυκλιος ωστε να μπεις στον πινακα με μηδενικη προυπηρεσια απ τον οποιο δυστυχως θα σε απογοητευσω δεν καλουν νηπιαγωγους με εξαίρεση τους τριτεκνους.το μονο που μπορεις να κανεις είναι να μαζεύεις προυπεηρεσια που γίνετε με δυο τροπους :απο ιδιωτικα νηπιαγωγ που υπαγονται στο υπουργειο παιδειας κ δευτερον μεσω ασεπ απ τον οποιο αν πας καλα θα εισαι κ διοριστεα κ ξεμπερδεψες μια κ καλη.ελπιζω να σε βοηθησα!!
Παράθεση από: PO-PA-KI στις Αυγούστου 20, 2009, 03:30:30 pmΔεν είναι απλά απαισιόδοξο το σενάριο σου.Τρελό και ανεφάρμοστο κατά την γνώμη μου.Εμ αυτό δεν είναι ένα απλό σενάριο. Ειναι σενάριο του Stephen King!