0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ενώ γράφει πως ο πίνακας ενημερώθηκε στις 3/8 έχω την εντύπωση πως δεν έχει πια τους διοριστέους...! Ρίξτε μια ματιά...!!! Συγνώμη αν κάνω λάθος...!
θΑ σε καλεσουν, θα σε καλεσουν! αντε βρε! να πατε στα δημοτικα σας να πειτε κανα τραγουδακι στα πιτσιρικια εν μεσω κουτσομπολιου , να πλεξετε και κανενα πουλοβερακι , χειμωνας ερχεται! ελεος! οχι και οι δασκαλοι αγχος!
Παράθεση από: Rhonan στις Αυγούστου 21, 2009, 04:06:48 pmθΑ σε καλεσουν, θα σε καλεσουν! αντε βρε! να πατε στα δημοτικα σας να πειτε κανα τραγουδακι στα πιτσιρικια εν μεσω κουτσομπολιου , να πλεξετε και κανενα πουλοβερακι , χειμωνας ερχεται! ελεος! οχι και οι δασκαλοι αγχος!είμαι φυσικός, ελπίζω να μην ειρωνεύεσαι τους δασκάλους με τα λεγόμενά σου!!! γιατί η δουλειά τους, με πάσα ειλικρίνια, είναι η σημαντικότερη όλων!!!όταν όμως καταντά πλέξιμο και τραγουδάκια...τότε καταδικάζουμε τις μελλοντικές κοινωνίες στο σκοτάδι!!! έτσι, μας έρχονται παιδιά στο γυμνάσιο και πως να διορθώσεις τα αδιόρθωτα;συνάδελφοι της πρωτοβάθμιας έχω άδικο; μην αδικείτε τους εαυτούς σας με ελλιπές έργο...γκρεμάτε έτσι το οικοδόμημα της κοινωνίας μας!!!