*

Αποστολέας Θέμα: Καλησπέρα και καλό κουράγιο...  (Αναγνώστηκε 1080 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dimy26

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Καλησπέρα και καλό κουράγιο...
« στις: Αυγούστου 21, 2009, 04:08:18 pm »
Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία!!! Ας περιμένουμε για ακόμα μια φορά την τελευταία στιγμή να μας ενημερώσουν που θα υπηρετήσουμε ως αναπληρωτές! Ωραίο επάγγελμα κορίτσια αλλά αυτό το θέμα έλεος πια μέχρι να διοριστούμε μας βγαζουν την πίστη και όποιος έχασε τον μόνιμο διορισμό φέτος ατύχησε γιατί έρχεται το νέο μισθολογικό! Πρέπει να οργανωθούμε φέτος με έντονες διαμαρτυρίες δεν ξερω τι  να πω νοιώθω λες και υπάρχει χούντα σε αυτό το σύστημα διορισμού. Για να διοριστείς πρεπει να λοιώσεις στο διαβασμά και αφου διοριστείς πρέπει να πείς ευχαριστώ και να συνεχίσεις τον γολγοθά!! Μήπως γνωρίζει κανέις πότε θα μας καλέσουν για την ά φάση? Θα βγούν κενά στην Μακεδονία στην πρώτη φάση?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Καλησπέρα και καλό κουράγιο...
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:33:25 »

Αποσυνδεδεμένος Schnittke

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • (αμετ)ανόητη ΠΕ60!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 21, 2009, 04:20:39 pm »
Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω σε αυτά που ρωτάς, αλλά μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι μεγαλύτερος Γολγοθάς από την ανεργία δεν υπάρχει... Είμαι 4 ωραιότατα χρονάκια άνεργη και θεωρώ ότι έχω χάσει 4 χρόνια από τη ζωή μου τσάμπα, γιατί απλά δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να κάνω οτιδήποτε. Όταν λοιπόν βλέπω και ακούω διοριστέους ή συναδέλφους στα πρόθυρα... αναπλήρωσης να παραπονιούνται, μπαίνω στον πειρασμό να τους ζητήσω ν' ανταλλάξουμε θέσεις... :)

Με το νέο μισθολογικό όμως τι παίζει; Δεν έχω ακούσει κάτι σχετικά...
Γονιέ, μισθωτέ, ελεύθερε επαγγελματία, αν είναι να με ζηλέψεις για κάτι, μη με ζηλεύεις για τις διακοπές και για το ωράριό μου. Ζήλεψέ με για την αγάπη των παιδιών!

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 21, 2009, 04:34:28 pm »
Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω σε αυτά που ρωτάς, αλλά μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι μεγαλύτερος Γολγοθάς από την ανεργία δεν υπάρχει... Είμαι 4 ωραιότατα χρονάκια άνεργη και θεωρώ ότι έχω χάσει 4 χρόνια από τη ζωή μου τσάμπα, γιατί απλά δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να κάνω οτιδήποτε. Όταν λοιπόν βλέπω και ακούω διοριστέους ή συναδέλφους στα πρόθυρα... αναπλήρωσης να παραπονιούνται, μπαίνω στον πειρασμό να τους ζητήσω ν' ανταλλάξουμε θέσεις... :)

Με το νέο μισθολογικό όμως τι παίζει; Δεν έχω ακούσει κάτι σχετικά...
καλησπερα. ΣΕ ΠΑΩ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144