0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
mporei na pige ena mina se dysprosito kai toys ypoloipous se kanoniko .etsi dikaiologountai ta moria .
εψαξα το θεμα και:1.απ'το υπουργειο,το ειδαν και ειπαν οτι πραγματι ειναι λαθος αλλα του γραφειου που περασε την προυπηρεσια,και για να το διορθωσουν πρεπει να το καταγγειλω ενυπογραφα στην πρωτοβαθμια του νομου μου(ΑΡΑ ΧΕΣΤ...ΚΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ!!αν εγω μπορω να το καταγγειλω εχει καλως ,αν οχι δεν το διορθωνουν)2.απ'το δικο μου νομο μου ειπαν οτι δεν μπορω να κανω εγγραφη καταγγελια μεσω της υπηρεσιας τους γιατι δεν ειμαι μονιμη αρα δεν ειμαι υπαλληλος τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?(κι εδω ΧΕΣΤ...ΚΑΝ)3.απ'το νομο στον οποιο ηταν αναπληρωτρια η συναδελφος μ'εστελναν ολο το πρωι απο τον ενα στον αλλο, ;)με υπεκφυγες τυπου "ο συναδελφος που καταχωρει προυπηρεσιες ειναι αδειουχος ''ο οποιος μετα 5'ειχε"παει στο περιπτερο" ...αφου καποια στιγμη ζητησα τον προισταμενο αυτος με μια αυθαδεια μου πεταξε και το φοβερο "και σενα τι σε νοιαζει "κι αφου τους ειπα οτι εχω εννομο συμφερον και οτι θα καταγγειλω το γραφειο τους για το λαθος !!!!!!!!???( ....εγιναν αμεσως ευγενικοι και μου ειπαν οτι αμεσως θα το φτιαξουν.................... :4.ξαναμιλησα με το υπουργειο στις 2.30 περιπου και με διαβεβαιωσαν οτι επειδη την Παρασκευη ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ Η Α ΦΑΣΗ,το θεμα θα εχει διορθωθει...θα δουμε λοιπονΑπο κεινα κι απο τουτα ολοι βλεπουμε το μεγεθος της αναλγησιας,της υποκρισιας,της διαπλοκης,οπου μονο οταν ο πολιτης απειλησει το δημοσιο υπαλληλο με καταγγελια ισως αυτος σκεφτει να κανει καλυτερα τη δουλεια τουεπισης για την ιστορια ο μπαμπας της συναδελφου ειναι δασκαλος >:(αρα ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΟ
πολλα συγχαρητηρια στη συναδελφο για το ολο τρεξιμο. ισως πιστευαν πως κανενας δε θα το παρατηρουσε.