0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΘΑ συμπληρώσω οτι είναι ανοήτο να το καταγγελουμε στο φόρουμ κ οχι σε αρμόδιους που θα το ψαξούν . ίσως τα πραγματα κ να μην έιναι ετσι κ το επιπλεον μοριο να δικαιολογείται κάπως . δεν νομίζω οτι κανει κοπο να το αναφέρεις απλως στην αρμοδια του nipiagogon.grαπλα για το γαμωτο της υποθεσης γιατι καποιοι μετρανε μορια με το σταυρο στο χερι κ καποιοι εχουν μπαρμπα στην κορωνη
Παράθεση από: xionati στις Αυγούστου 24, 2009, 05:31:43 pmΚαι ύστερα υπάρχουν συνάδελφοι που πιστεύουν ότι λειτουργεί το σύστημα αξιοκρατικά... Μα το σύστημα έτσι ακριβώς δουλεύει... Μιλούσα πριν κάτι χρόνια με φίλους από το Πανεπιστήμιο που σχεδιάσαν το σύστημα με τους πίνακες και μου εξηγησαν πως δουλεύει.Και όταν τους ρώτησα πως ελέχγει το σύστημα τι προϋπηρεσίες περνάνε σε αυτό οι υπάλληλοι, μου είπαν ότι το σύστημα δεν ελέγχει. Δεν υπάρχει κάποια ασφαλιστική δικλέιδα και για αυτό το λόγο είναι στο χέρι των εκπαδευτικών να προσέχουν τι γίνεται με τα μόρια των άλλων.Όταν μου το είχε πει, μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση ότι θα έπρεπε να ελέγχω τους γνωστούς μου ή τους συμφοιτητές μου και ευτυχώς δεν χρειάστηκε να το κάνω.
Και ύστερα υπάρχουν συνάδελφοι που πιστεύουν ότι λειτουργεί το σύστημα αξιοκρατικά...
Πώς το ξέρετε ότι ο μπαμπάς της είναι δάσκαλος?Τη γνωρίζετε προσωπικά ή σας το είπαν από το Υπ.?
Παιδιά κοίταζα τους πίνακες αναπληρωτών και συγκεκριμένα τα άτομα με ειδική κατηγορία.εκει βρήκα ένα όνομα μιας γνωστής μου .Είμασταν συμφητήτριες και βρισκόταν λίγες θέσεις πιο πάνω από μένα.Πως βρέθηκε ξαφνικά στην ειδική κατηγορία? Δεν είναι πολύτεκνη.
Ειδικη κατηγορία δεν ειναι οι πολυτεκνοι, ειναι αυτοι πουν εχουν μεσογειακη αναιμία ή σκληρυνση κατα πλάκας.Μηπως η συμφοιτητρια εχει κατι απο αυτα;
Παράθεση από: lena!!! στις Αυγούστου 27, 2009, 07:48:09 pmΕιδικη κατηγορία δεν ειναι οι πολυτεκνοι, ειναι αυτοι πουν εχουν μεσογειακη αναιμία ή σκληρυνση κατα πλάκας.Μηπως η συμφοιτητρια εχει κατι απο αυτα;Δεν ξερω αλλά γιατί στην προηγούμενη ανανέωση ήταν λίγο πιο πάνω απο΄μένα και τώρα στην τελευταία ανανέωση εναι στην ειδική κατηγορία?παρεπιμπτόντως ο μπαμπάς της είναι γιατρός
Παράθεση από: Ανθή στις Αυγούστου 27, 2009, 07:54:49 pmΠαράθεση από: lena!!! στις Αυγούστου 27, 2009, 07:48:09 pmΕιδικη κατηγορία δεν ειναι οι πολυτεκνοι, ειναι αυτοι πουν εχουν μεσογειακη αναιμία ή σκληρυνση κατα πλάκας.Μηπως η συμφοιτητρια εχει κατι απο αυτα;Δεν ξερω αλλά γιατί στην προηγούμενη ανανέωση ήταν λίγο πιο πάνω απο΄μένα και τώρα στην τελευταία ανανέωση εναι στην ειδική κατηγορία?παρεπιμπτόντως ο μπαμπάς της είναι γιατρόςπως θα το ψάξω?