*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίος αναπληρωτών και ενιαίος διορισμών  (Αναγνώστηκε 7130 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος natassoulini

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Ενιαίος αναπληρωτών και ενιαίος διορισμών
« στις: Αυγούστου 22, 2009, 12:22:59 pm »
Θα ήθελα να καταθέσω και εγώ το προσωπικό μου άγχος....Έχω θέση 842 (33.889 μόρια) στον ενιαίο αναπληρωτών και 1252 (9.7 μόρια) στον ενιαίο διορισμών.Τα θέματα που τίθενται είναι τα εξής: 1. Με καλούν ή  όχι στην Ά φάση? 2. Είναι καλύτερα να με πάρουν στην Ά ή την
Σκέφτομαι,άρα υπάρχω....    ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Ενιαίος αναπληρωτών και ενιαίος διορισμών
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:33:46 »

Αποσυνδεδεμένος laz_edu

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 22, 2009, 12:34:05 pm »
Λοιπόν... καταρχάς, είναι πάρα πολύ πιθανό να σε πάρουν στην πρώτη φάση, αν κρίνει κανείς από την προηγούμενη χρονιά.  Υπομονή... κοντός ψαλμός! Σχετικά με το πού θα σπάσουν τη φάση, δεν μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά, είναι λαχείο, όπως και τα κενά που υπάρχουν ή θα προκύψουν. Πάντως, αν σε πάρουν και αρνηθείς να πας όχι απλώς δεν σε καλούν ξανά αλλά διαγράφεσαι και από τους πίνακες!!! Σχετικά με το δυσπρόσιτο, αν θεωρείς ότι είναι κοντά και μπορείς να πηγαίνεις, εννοείται ότι είναι πολύ καλύτερο, γιατί εξασφαλίζεις ότι του χρόνου θα σε πάρουν από την αρχή και θα έχεις και πολύ καλή σειρά.  Ελπίζω να βοήθησα.
Κι ό,τι σε πλήγωσε ή σε θάμπωσε
από ψηλά αν το κοιτάξεις
θα σου φανεί τόσο ασήμαντο
που στη στιγμή θα το ξεχάσεις..

Αποσυνδεδεμένος natassoulini

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 22, 2009, 01:00:08 pm »
Αυτό είναι το μεγαλύτερο άγχος ...πού θα σπάσουν τη φάση.Ξέρεις μήπως αν τα μόρια του δυσπρόσιτου μετρούν διπλά και στον πίνακα διορισμών?
Σκέφτομαι,άρα υπάρχω....    ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος laz_edu

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 22, 2009, 01:02:36 pm »
Όχι, μόνο στον πίνακα αναπληρωτών.
Κι ό,τι σε πλήγωσε ή σε θάμπωσε
από ψηλά αν το κοιτάξεις
θα σου φανεί τόσο ασήμαντο
που στη στιγμή θα το ξεχάσεις..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:33:46 »

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 22, 2009, 01:29:31 pm »
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλους
Νομίζω ότι κάνουμε λάθος και ανοίγουμε συχνά καινούργια θέματα με το ίδιο περιεχόμενο συζήτησης, πχ  οι ερωτήσεις –απορίες  που προηγούνται μπορούσαν να μπουν σε υπάρχον θέμα.
Χάνουμε την ουσία  και αναλωνόμαστε στις ίδιες και ίδιες ερωτοαπαντησεις.
Και για να μην παρεξηγηθώ ,δεν  κακίζω κανέναν, πρόταση κάνω.    

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 22, 2009, 02:43:45 pm »
Θα ήθελα να καταθέσω και εγώ το προσωπικό μου άγχος....Έχω θέση 842 (33.889 μόρια) στον ενιαίο αναπληρωτών και 1252 (9.7 μόρια) στον ενιαίο διορισμών.Τα θέματα που τίθενται είναι τα εξής: 1. Με καλούν ή  όχι στην Ά φάση? 2. Είναι καλύτερα να με πάρουν στην Ά ή την

Αποσυνδεδεμένος maraki28

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 22, 2009, 03:13:27 pm »
θα συμπληρωσω :οτι αν αρνηθείς δεν σε καλουν ξανα φετος  σε καλουν του χρονου κ αν αρνηθεις ξανα διαγραφεσαι για 2 χρονια απ τους πινακες.
εισαι σε καλη σειρα κ ειναι ανοητο να αρνηθεις αποψη μου.επισης δυσπροσιτο αν υπαρχει διαθεσιμο πας .πολλοι αναπληρωτες τα κυνηγανε για να κατοχυρωσουν την θεση τους καθως πιανονται διπλα τα μορια της αναπληρωσης
μαρακι

Αποσυνδεδεμένος epapan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Έρχονται και καλύτερα. Don't panic!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 23, 2009, 06:24:02 pm »
Τώρα βρήκα την άκρη. Στον ενιαίο αναπληρωτών είμαι 1157 (29,913 και τρίτεκνη). Δεν ξέρω αν θα με πάρουν από την α΄ Φάση. Αν αρνηθείς διαγράφεσαι για δύο χρόνια. Η γειτόνισσά μου, χωρίς υποχρεώσεις, αρνήθηκε αναπλήρωση στην Κρήτη πριν από χρόνια. Ο λόγος? Η απόσταση και ο αποχωρισμός από τους γονείς!!! Προσπαθεί τώρα εδώ και 11 χρόνια και δεν έχει καταφέρει να πιάσει καλή σειρά και να δουλέψει. Το έχει χιλιομετανιώσει!!

Πιστεύω ότι πρέπει να προσέχουμε τι δηλώνουμε και να σκεφτόμαστε εκ των προτέρων που μπορούμε να πάμε .

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 24, 2009, 01:25:38 pm »
epapan   θεωρω πως θα σε παρουν στην α φαση, αφου εισαι τριτεκνη και μην ξεχνας οτι το 20% των αναπληρωτων σε καθε φαση πρεπει να ειναι τριτεκνοι.

και ετσι οπως το σκεφτομαι τωρα natassoulini  δεν το κοβω να μας παιρνουν στην α φαση.  :( ο λογος ειναι οτι αν πχ παρουν 870 αναπληρωτες οπως και περυσι το 20% πρεπει να ειναι τριτεκνοι. τριτεκνες με περισσοτερα μορια απο μας δεν ειναι πανω απο 8 με 10. αρα θα πρεπει να παρουν περισσοτερες οι οποιες ειναι μεσα στον πινακα διασπαρτες.

με μια γρηγορη ματια στον πινακα, διαπιστώνω ότι όλες οι τριτεκνες ειναι περιπου 110 με 120. αρα λογικά αυτες όλες διορίζονται από την α κιολας φαση  όπως και πέρυσι και θα χρειαστει να καλεσουν τριτεκνες και απο τον πινακα χωρις μορια για να καλυψουν το 20% σε καθε φαση.

προσωπικη μου άποψη είναι οτ αυτο είναι λιγο αδικο για ολους εμας που δεν χουμε 3 παιδια, αλλά δώσαμε και ξαναδώσαμε ασεπ για να βρεθούμε σε μια καλη σειρα στον πίνακα.

και για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω κάτι με τις τρίτεκνες, στις οποίες αξίζει ενα μεγάλο μπράβο, που αποφάσισαν να κανουν 3 παιδιά.

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 24, 2009, 02:49:29 pm »
epapan   θεωρω πως θα σε παρουν στην α φαση, αφου εισαι τριτεκνη και μην ξεχνας οτι το 20% των αναπληρωτων σε καθε φαση πρεπει να ειναι τριτεκνοι.

προσωπικη μου άποψη είναι οτ αυτο είναι λιγο αδικο για ολους εμας που δεν χουμε 3 παιδια, αλλά δώσαμε και ξαναδώσαμε ασεπ για να βρεθούμε σε μια καλη σειρα στον πίνακα.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου.και τι σημαινει αν εκαναν 3 παιδια αυτη ειναι δικη τουε επιλογη που δεν μας αφορα.απο την στιγμη που υπαρχει ασεπ να διαβαζουν και να γραφουν.και θα μου πει καποιος  επειδη εχουν 3 παιδια δεν εχουν χρονο να διαβασουν για αυτο και προηγουνται.εγω σε αυτους απαντω οτι και εμεις εχουμε οικογενειες και στερουμαστε πραγματα για να διαβασουμε και να παρουμε μια καλη σειρα στο πινακα,για ποιον λογο να προηγουνται?ειναι αδικο να μπαινουν πρωστα και το λεω χωρις κανενα φοβο να παρεξηγηθω γιατι πολυ απλα εινα ΑΔΙΚΟ >:(

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 24, 2009, 02:50:39 pm »
Συμφωνω απολυτα μαζι σου.και τι σημαινει αν εκαναν 3 παιδια αυτη ειναι δικη τουε επιλογη που δεν μας αφορα.απο την στιγμη που υπαρχει ασεπ να διαβαζουν και να γραφουν.και θα μου πει καποιος  επειδη εχουν 3 παιδια δεν εχουν χρονο να διαβασουν για αυτο και προηγουνται.εγω σε αυτους απαντω οτι και εμεις εχουμε οικογενειες και στερουμαστε πραγματα για να διαβασουμε και να παρουμε μια καλη σειρα στο πινακα,για ποιον λογο να προηγουνται?ειναι αδικο να μπαινουν πρωστα και το λεω χωρις κανενα φοβο να παρεξηγηθω γιατι πολυ απλα εινα ΑΔΙΚΟ  >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος ΡΙΚΑ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 24, 2009, 03:49:27 pm »
Ο ενιαιος πινακας αναπληρωτων οπως παρουσιαζεται τωρα ειναι ο τελικος για την α και β φαση? Δεν θα αλλαξει πλεον? Σε αυτον ειμαι κοντα στο 1300 τι πιθανοτητες εχω για α η β φαση? ??? ???
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 24, 2009, 04:43:13 pm από ΡΙΚΑ »

Αποσυνδεδεμένος kriskris

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αυγούστου 24, 2009, 04:07:32 pm »

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Αυγούστου 24, 2009, 04:11:32 pm »
παιδια υπαρχουν και τριτεκνες στη πρωτη φαση

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30