0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα να καταθέσω και εγώ το προσωπικό μου άγχος....Έχω θέση 842 (33.889 μόρια) στον ενιαίο αναπληρωτών και 1252 (9.7 μόρια) στον ενιαίο διορισμών.Τα θέματα που τίθενται είναι τα εξής: 1. Με καλούν ή όχι στην Ά φάση? 2. Είναι καλύτερα να με πάρουν στην Ά ή την
epapan θεωρω πως θα σε παρουν στην α φαση, αφου εισαι τριτεκνη και μην ξεχνας οτι το 20% των αναπληρωτων σε καθε φαση πρεπει να ειναι τριτεκνοι. προσωπικη μου άποψη είναι οτ αυτο είναι λιγο αδικο για ολους εμας που δεν χουμε 3 παιδια, αλλά δώσαμε και ξαναδώσαμε ασεπ για να βρεθούμε σε μια καλη σειρα στον πίνακα. Συμφωνω απολυτα μαζι σου.και τι σημαινει αν εκαναν 3 παιδια αυτη ειναι δικη τουε επιλογη που δεν μας αφορα.απο την στιγμη που υπαρχει ασεπ να διαβαζουν και να γραφουν.και θα μου πει καποιος επειδη εχουν 3 παιδια δεν εχουν χρονο να διαβασουν για αυτο και προηγουνται.εγω σε αυτους απαντω οτι και εμεις εχουμε οικογενειες και στερουμαστε πραγματα για να διαβασουμε και να παρουμε μια καλη σειρα στο πινακα,για ποιον λογο να προηγουνται?ειναι αδικο να μπαινουν πρωστα και το λεω χωρις κανενα φοβο να παρεξηγηθω γιατι πολυ απλα εινα ΑΔΙΚΟ
Παράθεση από: natassoulini στις Αυγούστου 22, 2009, 12:22:59 pmΘα ήθελα να καταθέσω και εγώ το προσωπικό μου άγχος....Έχω θέση 842 (33.889 μόρια) στον ενιαίο αναπληρωτών και 1252 (9.7 μόρια) στον ενιαίο διορισμών.Τα θέματα που τίθενται είναι τα εξής: 1. Με καλούν ή όχι στην Ά φάση? 2. Είναι καλύτερα να με πάρουν στην Ά ή την