0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι υπαρχουν το 2008 ηταν 110.Α΄ Φάση: 29 Αυγούστου 2008 (870) ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ: 101 - ΣΕΙΡΑ ΠΙΝΑΚΑ: 860 παιδια εχω σειρα περιπου 730,λετε να ειμαι στην α φαση.?αυτο που με φοβιζει ειναι οι τριτεκνες
παιδια εχω σειρα περιπου 730,λετε να ειμαι στην α φαση.?αυτο που με φοβιζει ειναι οι τριτεκνες
grnikolaou σε ποιον αριθμο πιστευεις οτι θα σταματησει η Α΄ φαση??
Παράθεση από: εmy στις Αυγούστου 24, 2009, 11:04:30 pmgrnikolaou σε ποιον αριθμο πιστευεις οτι θα σταματησει η Α΄ φαση??Κοίτα να δεις, η κρυστάλλινη σφαίρα, μου λέει 887, οι κάρτες ταρώ 878 ενώ ο καφές 787. Άρα θα πάρουν 851 άτομα!! Ευχαριστω πολυ.... Μακαρι οι προβλεψεις σου να επαληθευτουν......
Παράθεση από: ister στις Αυγούστου 24, 2009, 08:26:36 pmΠαράθεση από: fan_ στις Αυγούστου 24, 2009, 07:58:21 pm Πόσο σοβαροί μπορεί να είμαστε όταν ενημερώνουμε με σιγουριά ότι θα το φανέ οι ίδιοι το κονδύλι στο υπουργείο;;;;;;;Εκτός και αν γνωρίζεις ότι κόπηκε κονδύλι για sms .Παράθεση από: nickie στις Αυγούστου 24, 2009, 10:46:31 pmΚαλησπέρα σε όλους. Πήρα τηλ. σήμερα στο υπουργείο και μου είπαν ότι Πέμπτη ή Παρασκευή θα βγει η πρώτη φάση αναπληρωτών και να μην περιμένουμε sms, θα δούμε τα ονομάτα από το ίντερνετ... μήπως με κάλυψαν από το υπουργείο; ΔΕ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ!!!
Παράθεση από: fan_ στις Αυγούστου 24, 2009, 07:58:21 pm Πόσο σοβαροί μπορεί να είμαστε όταν ενημερώνουμε με σιγουριά ότι θα το φανέ οι ίδιοι το κονδύλι στο υπουργείο;;;;;;;Εκτός και αν γνωρίζεις ότι κόπηκε κονδύλι για sms .Παράθεση από: nickie στις Αυγούστου 24, 2009, 10:46:31 pmΚαλησπέρα σε όλους. Πήρα τηλ. σήμερα στο υπουργείο και μου είπαν ότι Πέμπτη ή Παρασκευή θα βγει η πρώτη φάση αναπληρωτών και να μην περιμένουμε sms, θα δούμε τα ονομάτα από το ίντερνετ... μήπως με κάλυψαν από το υπουργείο; ΔΕ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ!!!
Πόσο σοβαροί μπορεί να είμαστε όταν ενημερώνουμε με σιγουριά ότι θα το φανέ οι ίδιοι το κονδύλι στο υπουργείο;;;;;;;Εκτός και αν γνωρίζεις ότι κόπηκε κονδύλι για sms .
Καλησπέρα σε όλους. Πήρα τηλ. σήμερα στο υπουργείο και μου είπαν ότι Πέμπτη ή Παρασκευή θα βγει η πρώτη φάση αναπληρωτών και να μην περιμένουμε sms, θα δούμε τα ονομάτα από το ίντερνετ...
καλησπερανα ρωτησω με σειρα πινακα περι τα 870 με ποια φαση λετε να με καλεσουν?
σήμερα πήγα σ' ένα γραφείο πρωτοβάθμιας και μου είπαν ότι φέτος θα πάρουν λιγότερους γιατί πέρσι πήρανε πολλούς. Για αυτό το λόγο μειωθήκανε και οι μόνιμοι..Πάει αναλογικά..