0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στατιστικά στοιχεία "Ο ΑΡΙΣΤΟΣ"Φρέσκα, γνήσια, μελετημένα, διαφωτιστικά, τονωτικά και - κυρίως - δωρεάν ...Πείτε κανένα ευχαριστώ ρε ρεμάλια ...Καλά σας αποκαλεί ο Κόζζις ..., ο πρώτος διδάξας! Good morning Vietnam ...
οι τρίτεκνοι που βρίσκονται ψηλά στον πίνακα καλούνται σαν αναπληρωτές με το 20% ή λόγω μορίων?
Πέρσι επί Στυλιανίδη του μεγαλομάρτυρος η πρώτη φάση μας είχε έρθει αρκετά νωρίς, στις 28 Αυγούστου, αλλά ο Στυλιανίδης ήταν παιδί της οργάνωσης και του έγκαιρου προγραμματισμού. Φέτος με τον Υπουργό των εφέ και των laptop που δεν έχει και τόση επαφή με την έννοια της οργάνωσης λέτε να περνάμε τις μέρες μας περιμένοντας την πρώτη φάση και αυτή να μην έρχεται; Λέτε να μας κρατήσει ο Σπηλιωτόπουλος σε αγωνία;
Σε στιγμές πάντως που η αισιοδοξία μου υποχωρεί σκέφτομαι ότι μέσα σ' όλα έχουμε και άλλα δεινά να υπολογίσουμε όπως μια έξαρση της γρίπης και κλείσιμο των σχολείων ή πάγωμα των προσλήψεων λόγω εκλογών... αυτά βέβαια μην τα πείτε στον aristos2 και με αποκληρώσει!
αν καταλαβαίνω σωστά όσους περισσότερους τρίτεκνους έχουμε πάνω μας τόσο βελτιώνεται η θέση μας..κατάλαβα λάθος?? εγώ έχω ας πούμε θέση 984 στου πέτρουαν καλέσει 1200 οι 960 θα είναι μη τρίτεκνοι και οι 240 τρίτεκνοιεπειδή όμως πάνω από μένα υπάρχουν 48 τριτεκνοι τους αφαιρώ οπότε 984-48=936 ...........