0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ααααα!!!να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω και τον kozzi1 για το απίστευτο χιούμορ του
Παράθεση από: gelina στις Αυγούστου 23, 2009, 04:16:34 pmαν καταλαβαίνω σωστά όσους περισσότερους τρίτεκνους έχουμε πάνω μας τόσο βελτιώνεται η θέση μας..κατάλαβα λάθος?? εγώ έχω ας πούμε θέση 984 στου πέτρουαν καλέσει 1200 οι 960 θα είναι μη τρίτεκνοι και οι 240 τρίτεκνοιεπειδή όμως πάνω από μένα υπάρχουν 48 τριτεκνοι τους αφαιρώ οπότε 984-48=936 ...........Σωστά.Έτσι είσαι στο 936, που σημαίνει ότι για να κληθείς πρέπει να κληθούν συνολικά (μαζί με τρίτεκνους) 1170 αναπληρωτές.Δηλ. 234 τρίτεκνοι (48 πάνω από σένα και 186 κάτω από σένα) και 936 μη τρίτεκνοι.
αν καταλαβαίνω σωστά όσους περισσότερους τρίτεκνους έχουμε πάνω μας τόσο βελτιώνεται η θέση μας..κατάλαβα λάθος?? εγώ έχω ας πούμε θέση 984 στου πέτρουαν καλέσει 1200 οι 960 θα είναι μη τρίτεκνοι και οι 240 τρίτεκνοιεπειδή όμως πάνω από μένα υπάρχουν 48 τριτεκνοι τους αφαιρώ οπότε 984-48=936 ...........
δε νομιζω οτι βελτιωνεται η θεση. προηγουνται και τρωνε θεσεις.
Αν πάρουμε αύριο τηλ στο υπουργείο, θα μάθουμε κάτι για την α΄φάση; Δίνουν τέτοιες πληροφορίες ή θα μας γράψουν στα...υπουργεία τους;
για να μη σ απασχολει τιποτε σκοτεινο, τζελινα...μολις παρουν την α΄φαση με τους -εστω- 500 , θα φυγουν 448 πανω απο σενα ( 400 μη τριτεκνοι + 48 τριτεκνοι πανω απο τη θεση σου ...οι υπολοιποι 52 τριτεκνοι θα ειναι απο κατω σου) . θα εχεις τοτε σειρα 536 . στις επομενες φασεις θα αφαιρεις ΜΟΝΟ τους μη τριτεκνους για να υπολογιζεις τη θεση σου.
παντως μεχρι την παρασκευη θα εχει βγει η 3η φαση. δεν εχουν αλλο χρονικο περιθωριο μεσολαβει σαββατοκυριακο επειτα.