0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 23, 2009, 09:40:54 pmΟι συνταξιοδοτήσεις καλά κρατούν και αυξάνονται, καθώς και οι γεννήσεις (ειδικά στον κλάδο μας).Αυτά μη σας ανησυχούν.Άντε μην κανω τρίτο και ... σας χαιρετήσω κλέφτικα! Τη γυναίκα σου τη ρώτησες;;;;;;;;
Οι συνταξιοδοτήσεις καλά κρατούν και αυξάνονται, καθώς και οι γεννήσεις (ειδικά στον κλάδο μας).Αυτά μη σας ανησυχούν.Άντε μην κανω τρίτο και ... σας χαιρετήσω κλέφτικα!
Τι το λες και δεν το κάνεις;
Παράθεση από: kat73 στις Αυγούστου 23, 2009, 09:54:55 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 23, 2009, 09:40:54 pmΟι συνταξιοδοτήσεις καλά κρατούν και αυξάνονται, καθώς και οι γεννήσεις (ειδικά στον κλάδο μας).Αυτά μη σας ανησυχούν.Άντε μην κανω τρίτο και ... σας χαιρετήσω κλέφτικα! Τη γυναίκα σου τη ρώτησες;;;;;;;; Μεχρι τώρα κοροιδεύαμε τους γύφτους με το γνωστό: θα κάνω παιδι για να το πουλήσω και να αγοράσω Datsun...... τωρα θα λεμε: Θα κάνω παιδί για να διοριστώ............ εγώ πάντως παιδιά έκλεισα σα μάνα.........Σας παραχωρώ τη θέση μου
και για να μιλησουμε και λίγο σοβαρά....... έχω ακούσει από πολλές συναδέλφους ότι σκέφτονται να κάνουν και τρίτο παιδακι......ΕΛΕΟΣ
Παράθεση από: kat73 στις Αυγούστου 23, 2009, 09:59:45 pmΠαράθεση από: kat73 στις Αυγούστου 23, 2009, 09:54:55 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 23, 2009, 09:40:54 pmΟι συνταξιοδοτήσεις καλά κρατούν και αυξάνονται, καθώς και οι γεννήσεις (ειδικά στον κλάδο μας).Αυτά μη σας ανησυχούν.Άντε μην κανω τρίτο και ... σας χαιρετήσω κλέφτικα! Τη γυναίκα σου τη ρώτησες;;;;;;;; Μεχρι τώρα κοροιδεύαμε τους γύφτους με το γνωστό: θα κάνω παιδι για να το πουλήσω και να αγοράσω Datsun...... τωρα θα λεμε: Θα κάνω παιδί για να διοριστώ............ εγώ πάντως παιδιά έκλεισα σα μάνα.........Σας παραχωρώ τη θέση μου Πλέον μας κοροϊδεύουν οι γύφτοι.Λέω να κοιτάξω για ... Datsun......!
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 23, 2009, 10:02:43 pmΠαράθεση από: kat73 στις Αυγούστου 23, 2009, 09:59:45 pmΠαράθεση από: kat73 στις Αυγούστου 23, 2009, 09:54:55 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 23, 2009, 09:40:54 pmΟι συνταξιοδοτήσεις καλά κρατούν και αυξάνονται, καθώς και οι γεννήσεις (ειδικά στον κλάδο μας).Αυτά μη σας ανησυχούν.Άντε μην κανω τρίτο και ... σας χαιρετήσω κλέφτικα! Τη γυναίκα σου τη ρώτησες;;;;;;;; Μεχρι τώρα κοροιδεύαμε τους γύφτους με το γνωστό: θα κάνω παιδι για να το πουλήσω και να αγοράσω Datsun...... τωρα θα λεμε: Θα κάνω παιδί για να διοριστώ............ εγώ πάντως παιδιά έκλεισα σα μάνα.........Σας παραχωρώ τη θέση μου Πλέον μας κοροϊδεύουν οι γύφτοι.Λέω να κοιτάξω για ... Datsun......!Πάντως aristo,αν τελικα το παρεις αποφαση , νονά εγω Χαχαχα πρόλαβα......ξεκίνα να ψαχνεις όνομα
Όντως, τραγικό σα λογική... Και δη για εκπαιδευτικούς, που υποτίθεται έχουν και ένα επίπεδο, θέτουν τον άνθρωπο στο κέντρο των ενδιαφερόντων τους... (και μετά ξύπνησα!)Αλλά εκεί σε φτάνει η λογική του ίδιου του εκπαιδευτικού συστήματος, που έχει δει το επάγγελμά μας ως πεδίο άσκησης "κοινωνικής" πολιτικής..Υ.Σ. Εμένα πάλι, που με συμφέρει να κάνω ένα παιδί του χρόνου, τι λέτε, να γίνω ανύπαντρη μητέρα το επόμενο καλοκαίρι ;;
Παράθεση από: MANNI στις Αυγούστου 23, 2009, 08:17:39 pmΠοιο είναι το τηλέφωνο του υπουργείου για τις προσλήψεις Αναπληρωτών ;Τμήμα διορισμών (γενικότερα): 210-3442789
Ποιο είναι το τηλέφωνο του υπουργείου για τις προσλήψεις Αναπληρωτών ;
...Ως προς τη συνταξιοδότηση, ξέρω άτομα που αναμένουν να δηλώσουν παραίτηση φέτος στις 31/08, αλλά δεν είναι φιλόλογοι. Αν θυμηθείς τελικά τι έγινε τις προηγούμενες χρονιές, θα ήταν χρήσιμο για όλους, καθώς υπολογίζουμε πολύ στο κύμα φυγής φιλολόγων (γυναικών γαρ ως επί το πλείστον) λόγω συνταξιοδότησης...
Mariathid, καλοτάξιδο το νέο προφίλ ...Πληροφορήθηκες την κατεύθυνσή μου (Γλωσσολογία) και μου απευθύνεις το λόγο; Κι εκείνον το διάλογο ανάμεσα σε τίποτα και κάτι που τον παρακολούθησες ...;