0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο .Ένας κυριούλης μου είπε από την άλλη βδομάδα θα ξέροουν κάτι
Παράθεση από: MANNI στις Αυγούστου 24, 2009, 10:21:11 amΜόλις πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο .Ένας κυριούλης μου είπε από την άλλη βδομάδα θα ξέροουν κάτι Ο ...κυριούλης αυτός μάλλον άσχετος ήταν ή απλά ήθελε να αποφύγει περισσότερες ερωτήσεις, όπως συμβαίνει συνήθως. Τέλος εβδομάδας θα ανακοινωθεί η α' φάση (450-500 φιλόλογοι) ,διότι ο χρόνοςγια τη συγκέντρωση των κενών ήταν επαρκής και λόγω των επερχόμενων εκλογών ,δε πρέπει να δημιουργηθεί αρνητική (άλλη μια...) εικόνα στην Κυβέρνηση με δυσλειτουργίες κατα την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
Άσχημα ξεκινάτε...Την Παρασκευή οι μισοί θ' ατοπυρπολείστε ... έξω απ' το Υπεπθ.
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 24, 2009, 11:19:36 amΆσχημα ξεκινάτε...Την Παρασκευή οι μισοί θ' ατοπυρπολείστε ... έξω απ' το Υπεπθ.μη λες τετοια και πανε ασχημα τα πραγματα, θα ρθω και θα σε κυνηγαω
Άσχημα ξεκινάτε...Την Παρασκευή οι μισοί θ' ατοπυρπολείστε ... έξω απ' το Υπεπθ.Εμείς που αναμένουμε την ΙΣΤ' φάση ..., χαλαρώνουμε:! Πέτρο, δε γίνονται εκλογές για να χαθούννννν!
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 24, 2009, 11:19:36 amΆσχημα ξεκινάτε...Την Παρασκευή οι μισοί θ' ατοπυρπολείστε ... έξω απ' το Υπεπθ.Εμείς που αναμένουμε την ΙΣΤ' φάση ..., χαλαρώνουμε:! Πέτρο, δε γίνονται εκλογές για να χαθούννννν!Ο Κωστάκης δεν ενδιαφέρεται να τις κερδίσει... έχει βάλει στο μάτι την Προεδρία( και ο Γιωργάκης έχει τέτοια ανυπομονησία για την Πρωθυπουργία που δε θα μου κάνει εντύπωση αν ο Κωστάκης και ο Γιωργάκης τα βρουν μεταξύ τους!!Ξέρω αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας αλλά σε αυτή την τρελή χώρα όλα παίζουν.