0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 24, 2009, 05:54:10 pm... κι εγώ τι θα παίρνω ...; Είναι τόσο προκλητικά εύκολο που θα το προσπεράσω...
... κι εγώ τι θα παίρνω ...;
Aristos2 δεκτή η πρότασή σου. Θα είναι μια τετραμελής τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από εμένα κι εσένα και όπου εγώ θα παίρνω τις αποφάσεις.
Παράθεση από: petros005 στις Αυγούστου 24, 2009, 05:52:34 pmAristos2 δεκτή η πρότασή σου. Θα είναι μια τετραμελής τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από εμένα κι εσένα και όπου εγώ θα παίρνω τις αποφάσεις. Θα επικαλεστώ νομολογία που επιβάλλει ειδική ποσόστωση για τις γυναίκες σε θέσεις εξουσίας και λήψης αποφάσεων... Η επιτροπή τοιουτοτρόπως κηρύσσεται παράνομη!
Παράθεση από: marianthid στις Αυγούστου 24, 2009, 07:10:54 pmΠαράθεση από: petros005 στις Αυγούστου 24, 2009, 05:52:34 pmAristos2 δεκτή η πρότασή σου. Θα είναι μια τετραμελής τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από εμένα κι εσένα και όπου εγώ θα παίρνω τις αποφάσεις. Θα επικαλεστώ νομολογία που επιβάλλει ειδική ποσόστωση για τις γυναίκες σε θέσεις εξουσίας και λήψης αποφάσεων... Η επιτροπή τοιουτοτρόπως κηρύσσεται παράνομη! Mάριαν, τι ,πρωτίστως, κυριαρχεί μέσα σου..., το "κάτι" ή η γυναίκα;
Παράθεση από: xarakara στις Αυγούστου 24, 2009, 03:30:24 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 24, 2009, 03:26:18 pmΠαράθεση από: xarakara στις Αυγούστου 24, 2009, 03:19:09 pmναι, αριστο(συγγνωμη για το βρε ;Dπροηγουμενως)μια κοπελα για τα περσινα ρωτησε και το παρεθεσα!!ειχε και ημερομηνια περσινη.Αποβάλλεται η Χαρακίτσα από το τόπικ επί 15νθήμερο, λόγω εξουθενωτικού άγχους και μάταιων διαδικτυακών αναζητήσεων. Σε 15 ημέρες να προσέλθει με τον κηδεμόνα της.Έχει καταργηθεί και ο χάρακας ...γιατι ακυρωνεις ετσι την προσπαθεια μου;;;παντως νομιζω οτι σημερα δεν προκειται να μαθουμε κατι το νεοτερο Θα με οδηγήσεις στο να προτείνω την αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος / φόρουμ στο Σύλλογο /διαχειριστές ...!
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 24, 2009, 03:26:18 pmΠαράθεση από: xarakara στις Αυγούστου 24, 2009, 03:19:09 pmναι, αριστο(συγγνωμη για το βρε ;Dπροηγουμενως)μια κοπελα για τα περσινα ρωτησε και το παρεθεσα!!ειχε και ημερομηνια περσινη.Αποβάλλεται η Χαρακίτσα από το τόπικ επί 15νθήμερο, λόγω εξουθενωτικού άγχους και μάταιων διαδικτυακών αναζητήσεων. Σε 15 ημέρες να προσέλθει με τον κηδεμόνα της.Έχει καταργηθεί και ο χάρακας ...γιατι ακυρωνεις ετσι την προσπαθεια μου;;;παντως νομιζω οτι σημερα δεν προκειται να μαθουμε κατι το νεοτερο
Παράθεση από: xarakara στις Αυγούστου 24, 2009, 03:19:09 pmναι, αριστο(συγγνωμη για το βρε ;Dπροηγουμενως)μια κοπελα για τα περσινα ρωτησε και το παρεθεσα!!ειχε και ημερομηνια περσινη.Αποβάλλεται η Χαρακίτσα από το τόπικ επί 15νθήμερο, λόγω εξουθενωτικού άγχους και μάταιων διαδικτυακών αναζητήσεων. Σε 15 ημέρες να προσέλθει με τον κηδεμόνα της.Έχει καταργηθεί και ο χάρακας ...
ναι, αριστο(συγγνωμη για το βρε ;Dπροηγουμενως)μια κοπελα για τα περσινα ρωτησε και το παρεθεσα!!ειχε και ημερομηνια περσινη.
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 24, 2009, 03:32:41 pmΠαράθεση από: xarakara στις Αυγούστου 24, 2009, 03:30:24 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 24, 2009, 03:26:18 pmΠαράθεση από: xarakara στις Αυγούστου 24, 2009, 03:19:09 pmναι, αριστο(συγγνωμη για το βρε ;Dπροηγουμενως)μια κοπελα για τα περσινα ρωτησε και το παρεθεσα!!ειχε και ημερομηνια περσινη.Αποβάλλεται η Χαρακίτσα από το τόπικ επί 15νθήμερο, λόγω εξουθενωτικού άγχους και μάταιων διαδικτυακών αναζητήσεων. Σε 15 ημέρες να προσέλθει με τον κηδεμόνα της.Έχει καταργηθεί και ο χάρακας ...γιατι ακυρωνεις ετσι την προσπαθεια μου;;;παντως νομιζω οτι σημερα δεν προκειται να μαθουμε κατι το νεοτερο Θα με οδηγήσεις στο να προτείνω την αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος / φόρουμ στο Σύλλογο /διαχειριστές ...! Nα΄σαι καλά που με κάνεις και γελάω!!!
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει αν στην α΄ φάση συνήθως οι αναπληρωτές πάνε στην 1η ή 2η επιλογή τους ή αν έχει τύχει να πάνε σε κάποια από τις τελευταίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Παράθεση από: antigoni στις Αυγούστου 24, 2009, 06:18:06 pmΚαλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει αν στην α΄ φάση συνήθως οι αναπληρωτές πάνε στην 1η ή 2η επιλογή τους ή αν έχει τύχει να πάνε σε κάποια από τις τελευταίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. καλησπέρα και από μενα. είναι μια ερώτηση στην οποία και εγώ αναζητώ μια έγκυρη απάντηση, αλλά μάλλον είναι μια δύσκολη απάντηση. εγώ πάντως πέρυσι που ήμουν από τους πρώτους της τρίτης φάσης πήγα στην πέμπτη μου επιλογή. φέτος που λογικά είμαι από τους τελευταίους της πρώτης και έχω τσεκάρει το περίφημο τετραγωνάκι κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα. πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι στο φόρουμ επικρατεί μια γενικότερη αισιοδοξία και αυτό κάνει σε όλους μας καλό.