0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
tinal κ εγω καπου εκει γυρω στο 500 χωρις πολυτεκνους κ τριτεκνους .Υπολογιζω πως αν δε γινει κανα μπαμ στο πρωτο κυμα κ δεν μας παρουν απ τους τελευταιους θα μας παρουν σιγουρα πρωτους πρωτους στο δευτερο κυμα κ θα παμε καπου καλυτερα.Με καθε επιφυλαξη οι υπολογισμοι μου ετσι.
ΜΑΝΝΙ, μπικίνι, Αρίστο, σας εύχομαι όλα να σας έλθουν όπως τα θέλετε. Όντως , δε θέλω να είμαι αχάριστη απλά με παίρνει το παράπονο που ποτέ δεν υπήρξα τυχερή στην υπόθεση αυτή, έχω κουραστεί πια...... Δεν αντέχω άλλο... Ευτυχώς ο Αρίστος και οι υπόλοιποι φροντίζετε για την ψυχική μας υγεία όσο μπορείτε...Αρίστο, συνηθισμένα τα βουνά απ' τα χιόνια κι εμείς απ' τα μποφόρ...
τι θα γινει ρε παιδια σημερα; Θα κανει καμια κινηση καλης θελησης το υπεπθ η τσαμπα καθομαστε στον υπολογιστη τοσην ωρα; Θα αποβλακωθουμε στο τελος
Παράθεση από: billimember στις Αυγούστου 26, 2009, 01:01:12 pmτι θα γινει ρε παιδια σημερα; Θα κανει καμια κινηση καλης θελησης το υπεπθ η τσαμπα καθομαστε στον υπολογιστη τοσην ωρα; Θα αποβλακωθουμε στο τελοςΑρχίζω να πιστεύω ότι σήμερα δε θα δούμε φως . Η ησυχία είναι ...εκκωφαντική...
Γεια σας κι από μένα μετά από αρκετό διάστημα.....Εν αναμονή της πρώτης φάσης είμαι κι εγώ με σειρά πολύ κοντά στη MANNI(το έχουμε ξαναπεί MANNI ότι μάλλον θα φύγουμε μαζί) Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα!!!!