0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια, εγω με θεση 670 περιπου ποιο μηνα να περιμενω???γιατι περιμενω,.....Ορθά περιμενω έτσι?ε ε ε ε ε ??
Νομίζω ότι σήμερα είναι πιο επίκαιρο απ'ό,τι ποτέ το παρακάτω (βλ. Aristos2, motto, 2009):"- Τι περμένουμε" στον Η/Υ "συναθροισμένοι;""Είναι" οι αναπληρωτές να κληθούν "σήμερα.""Ενύχτωσε" κ' οι αναπληρωτές δεν κλήθηκαν."Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις."
Παράθεση από: iamlost στις Αυγούστου 26, 2009, 03:14:51 pmΠαιδια, εγω με θεση 670 περιπου ποιο μηνα να περιμενω???γιατι περιμενω,.....Ορθά περιμενω έτσι?ε ε ε ε ε ??Θες περίπου 850 αναπληρωτές (με στογγυλοποίηση προς τα πάνω, αν και δεν ξέρω αν από το 670 έχεις αφαιρέσει 29..). Επομένως, Οκτώβρη, σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα. Σου εύχομαι βέβαια να πας νωρίτερα, εκπλήσσοντας όλους μας θετικά
Παράθεση από: marianthid στις Αυγούστου 26, 2009, 03:14:11 pmΝομίζω ότι σήμερα είναι πιο επίκαιρο απ'ό,τι ποτέ το παρακάτω (βλ. Aristos2, motto, 2009):"- Τι περμένουμε" στον Η/Υ "συναθροισμένοι;""Είναι" οι αναπληρωτές να κληθούν "σήμερα.""Ενύχτωσε" κ' οι αναπληρωτές δεν κλήθηκαν."Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις."Και οικονομικότερη λύσις από τους μόνιμους για το υπουργείο
υποτίθεται πως προηγείται η ειδική αγωγη...αλλά εκεί ούτε οι πίνακες δεν έχουν βγει!
Παράθεση από: sparos στις Αυγούστου 26, 2009, 02:48:22 pmυποτίθεται πως προηγείται η ειδική αγωγη...αλλά εκεί ούτε οι πίνακες δεν έχουν βγει! Πέρσι είχαν ήδη βγει οι πίνακες της ειδικής αγωγής, όταν κλήθηκε η Α' φάση;
Ευχαριστω..Μια χαρα ειναι κ Οκτωβρη!Ας μην ειμαι κ αχαριστη με ολα αυτα που γινονται...Υπαρχει και η θετικη πλευρα:Θα προλαβω και τις γιορτες Παλιας Πολης στην Ξανθη!!Μια χαρα
...πολλη μιζερια βγαζουμε.... αλλοι αγχωμενοι μηπως χαθει μια μερα προυπηρεσιας ( λες και τοσα χαμενα χρονια αναμονης ηταν λιγα )...αλλοι απογοητευμενοι απο τα exit poll των ελπιδων μας...νομιζω πως η καλυτερη επιλογη ειναι η σιωπη, μακρια απ οτι φθειρει...με την - οσο γινεται,κρυφη - σιγουρια μου οτι αυριο ο Παμπλο θα υψωσει τη γροθια στον ολλανδικο ουρανο θριαμβευτης, σας χαιρετω ....θα αλληλοενοχληθουμε με τη ληψη των sms, σηματων καπνου, ταχυδρομικων περιστεριων η οποιου αλλου τροπου μας ταχθει να φ υ γ ο υ μ ε !
νομίζω ότι σήμερα άσκοπα περιμένουμε....
Ούτε πίνακες ωρομισθίων και ειδικής αγωγής ούτε διορισμοί πολυτέκνων ούτε αναπληρωτές. Τι κάνουν στο ΥΠΕΠΘ σήμερα απορώ