0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ούτε πίνακες ωρομισθίων και ειδικής αγωγής ούτε διορισμοί πολυτέκνων ούτε αναπληρωτές. Τι κάνουν στο ΥΠΕΠΘ σήμερα απορώ
Απ' ό,τι βλέπω η "δέσμευση" ότι θα σταματούσαν τα ποδοσφαιρικά σχόλια κράτησε μόνο λίγες μέρες...
ασκοπα περιμενετε απο 1 εως 5 σεπτεμβρη θα ανακοινωθουνακομα δεν σταλθηκαν τα κενα
Πρώτη φορά γράφω στο forum.....Αν κι αυτές τις ημέρες που περιμένω την Α' φάση Αναπληρωτών (όχι για μένα αλλά για την φουκαριάρα την Γυναικούλα μου η οποία όπου διοριστεί θα πάρει και την Πεθερούλα μου μαζί) είσαστε καλή παρέαΜε 370 σειρά, θα την πάρουν στην Α φάση έτσι δεν είναι?
Παράθεση από: giagkas στις Αυγούστου 26, 2009, 08:37:23 pmΠρώτη φορά γράφω στο forum.....Αν κι αυτές τις ημέρες που περιμένω την Α' φάση Αναπληρωτών (όχι για μένα αλλά για την φουκαριάρα την Γυναικούλα μου η οποία όπου διοριστεί θα πάρει και την Πεθερούλα μου μαζί) είσαστε καλή παρέαΜε 370 σειρά, θα την πάρουν στην Α φάση έτσι δεν είναι?Καλώς ήρθες! Σίγουρα θα την πάρουν αλλά να πας κι εσύ να κάνετε το "έλα να πάμε στο νησί η μάνα σου εγώ κι εσύ"
Σε νησί μας βλέπεις?.......