0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vikoulaki στις Αυγούστου 26, 2009, 11:44:42 pmΑristos2 όλα καλά και απόψε Σχεδόν ..., μα μου έχουν "απαγορευτεί" ρητά τα σχόλια.
Αristos2 όλα καλά και απόψε
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 26, 2009, 11:46:43 pmΠαράθεση από: vikoulaki στις Αυγούστου 26, 2009, 11:44:42 pmΑristos2 όλα καλά και απόψε Σχεδόν ..., μα μου έχουν "απαγορευτεί" ρητά τα σχόλια. Μια αίσθηση απαγορευμένου διέπει αυτό το forum, μια αίσθηση που είτε το καθιστά πιο θελκτικό είτε πιο ανελεύθερο, ανάλογα με το πώς ερμηνεύει καθείς τα δεδομένα.
Παράθεση από: vikoulaki στις Αυγούστου 27, 2009, 12:04:31 amΑναπλήρωσηΣυγχέεις την ποινή με το δώρο ή μίλησες, πρόσφατα, με κανέναν ηγούμενο και για τη δική μου περίπτωση; Πηγαίνω κάθε Κυριακή στην εκκλησία ..., αξίζω, επομένως, την αναπλήρωση.
Αναπλήρωση
Είναι σημαντικό, δια ημάς τους αμαρτωλούς, το πως το ερμηνεύει η Παναγιότητα σου ..., εν Χριστώ αδελφέ μας!
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 27, 2009, 12:17:07 amΕίναι σημαντικό, δια ημάς τους αμαρτωλούς, το πως το ερμηνεύει η Παναγιότητα σου ..., εν Χριστώ αδελφέ μας!Δεν μπορώ να εκφράσω άποψη επί του παρόντος γιατί αγνοώ τους κανόνες του παιχνιδιού, όταν είπα ότι συμφωνώ με αυτούς δεν μπήκα στον κόπο να τους διαβάσω... και τώρα δεν ξέρω πώς να τους βρω... Σε κάθε περίπτωση, όμως, πιστεύω ότι εξέχουσες προσωπικότητες όπως εσύ θα έπρεπε να έχουν το ελεύθερο να εκφράζονται όπως θέλουν... Εσύ είσαι το αλάτι που κάνεις πιο εύγευστο το πικρο μαρτύριο της αναμονής και αυτό οι δεσμοφύλακες θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους.
Ες αύριον τα ...σπουδαία ...
Καλημέρα σε όλους! Εύχομαι σήμερα να είναι η τυχερή μας μέρα! Οι πληροφορία ότι σήμερα θα βγει η α' φάση προέρχεται από τον κύριο που σηκώνει το τηλέφωνο στο υπουργείο. Φαινόταν- ή μάλλον ακουγόταν- σίγουρος γι' αυτό που έλεγε. Αφού μου είπε και αριθμό (400-500 άτομα)... Πάντως εγώ το απόγευμα θα τον ανοίξω πάλι τον υπολογιστή, όχι νωρίτερα. Χάζεψα
Σήμερα, το πολύ-πολύ αύριο. Τέλος.