0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρώτη φορά γράφω στο forum.....Αν κι αυτές τις ημέρες που περιμένω την Α' φάση Αναπληρωτών (όχι για μένα αλλά για την φουκαριάρα την Γυναικούλα μου η οποία όπου διοριστεί θα πάρει και την Πεθερούλα μου μαζί) είσαστε καλή παρέαΜε 370 σειρά, θα την πάρουν στην Α φάση έτσι δεν είναι?
Sun είσαι σίγουρος για 27 πολύτεκνους? σαν πολλοί μου ακούγονται.
Εγώ με 384 είμαι μεταξύ α και β φάσης και η αγωνία χτυπά κόκκινο
Παράθεση από: MANNI στις Αυγούστου 27, 2009, 09:59:25 amΕγώ με 384 είμαι μεταξύ α και β φάσης και η αγωνία χτυπά κόκκινο Τότε και γω είμαι στην κόψη! Έχουμε πολύ μικρή διαφορά. Λές
Παράθεση από: ZOYZOY στις Αυγούστου 27, 2009, 10:03:02 amΠαράθεση από: MANNI στις Αυγούστου 27, 2009, 09:59:25 amΕγώ με 384 είμαι μεταξύ α και β φάσης και η αγωνία χτυπά κόκκινο Τότε και γω είμαι στην κόψη! Έχουμε πολύ μικρή διαφορά. Λές Φοβάμαι μόνο μην προηγηθούν οι αναπληρωτές από τους πολύτεκνους .Αν προηγηθούν οι πολύτεκνοι δεν υπάρχει ανησυχία .Εγώ πάντως είμαι απαισιόδοξη από χαρακτήρα ,μην επηράζεσαι
Μόλις πήρα τηλ .στο 3442311 .Μου είπε ότι θα προηγηθούν οι διορισμοί πολυτέκνων και μετά θα κληθούν αναπληρωτές .Δεν ήξερε να μου πει ούτε ποια μέρα θα γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών ούτε αριθμό
Να 'στε καλοτάξιδοι οι......Πρωτοφασίτες και εμείς οι .....πολυφασίτες ......σε κάποια φάση....θα σας ανταμώσουμε.......