0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πηρα εγω και για αλλη μια φορα ΔΕΝ παιρνουν επισημη θεση για τιποτα.Απλα μουπαν ισως και αρχες της εβδομ.γιατι προσπαθουν να τηρησουν στο περιπου τα περσινα δεδομενα.Τα συμπερασματα δικα μας.......
Εγω προσωπικα το ξεσπιτωμα το παιρνω βαρια.τις βαλιτσες ολο το καλοκαιρι τις αφησα σε μια ακρη να τις βλεπω , δε τις βολεψα καθολου μπας κ το παρω αποφαση ακομη μια φορα.Ουφφφ
κ γω ξαναπηρα και εδεησαν και το σηκωσαν και ειπε σημερα οι πολυτεκνοι και οι αναπληρωτες αν οχι αυριο, τοτε δευτερα!για σημερα δεν εκανε λογο.
Ωραιο να το προτεινουμε στον Μπαμπινιωτη να προσθρσει κ αυτον τον ορισμο.( οσοι στερουνται φασης αναπληρωτων βρισκονται σε κυριολεκτικη κ μεταφορικη αφασια)Αχ αυτο το α το στερητικο!ps Υποδηλωτικη και συνυποδηλωτικη αφασια.Καλα αμα δε βγαλουν γρηγορα τις φασεις με βλεπω για το τρελαδικο.
Δεν πάει άλλο Να ρωτήσω και κάτι άλλο που μου διαφεύγει? θα διοριστούν όλοι οι πολύτεκνοι ΠΕ 02 γιατί δεν είναι 29 όπως λέει ο Sun αλλά πάνω από 50!!!!!!!!!!!!!!!!
Παντως εκει στο υπεπθ τους υπαλληλους τους παιρνουν κατευθειαν απο την γκεσταμπο δεν εξηγειται αλλιως .Τους αρεσει να μας βασανιζουν.Τι πιο ωραιο να κανουν τη σουμα τους κ να βγουν να μας πουνε οτι η δουλεια τους θα τελειωσει πχ Δευτερα κ θα βγαλουν τοτε τους πινακες.Εκτος κ αν ειναι ανοργανωτοι η τεμπεληδες η αναισθητοι κ τα χουν ολα γραμμενα στα .........................τους.[/quote Είναι στο mall και ψωνίζουν λόγω εκπτώσεων
ΥΓ: Μη μαλώνετε το Μπικινάκι ...
Παράθεση από: ZOYZOY στις Αυγούστου 27, 2009, 11:51:14 amΔεν πάει άλλο Να ρωτήσω και κάτι άλλο που μου διαφεύγει? θα διοριστούν όλοι οι πολύτεκνοι ΠΕ 02 γιατί δεν είναι 29 όπως λέει ο Sun αλλά πάνω από 50!!!!!!!!!!!!!!!!Πολύτεκνοι υπάρχουν πολλοί αλλά μόνο 29 υπάρχουν τούτη τη στιγμή στον ενιαίο πίνακα...