0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φέτος.
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 27, 2009, 03:46:46 pmΦέτος.δηλαδη περιμενουν διορισμο άμεσα, όπως και οι πολυτεκνοι?να τους αφαιρέσουμε μαζι με τους 29
Για να μην το κουράσουμε, διορίστηκαν οι πολύτεκνοι: 65 και όχι 66.Δεν μας ΑΦΟΡΑ, γιατί οι 29 που είχαν κάνει τα χαρτιά τους γι' αναπληρωτές και ήταν στις πρώτες θέσεις του πίνακα (2-30) διορίστηκαν και τους αφαιρούμε οριστικά.Όποιος ξαναρωτήσει για το θέμα ..., στην πυρά! Άγιε μου Πέτρο 005, σώσε με ...
Πρεπει να ανανεωθουν οι πίνακες πρωτα..............
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 27, 2009, 03:56:13 pmΓια να μην το κουράσουμε, διορίστηκαν οι πολύτεκνοι: 65 και όχι 66.Παράθεση από: petros005 στις Αυγούστου 27, 2009, 04:11:54 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 27, 2009, 03:56:13 pmΓια να μην το κουράσουμε, διορίστηκαν οι πολύτεκνοι: 65 και όχι 66.Δεν μας ΑΦΟΡΑ, γιατί οι 29 που είχαν κάνει τα χαρτιά τους γι' αναπληρωτές και ήταν στις πρώτες θέσεις του πίνακα (2-30) διορίστηκαν και τους αφαιρούμε οριστικά.Όποιος ξαναρωτήσει για το θέμα ..., στην πυρά! Άγιε μου Πέτρο 005, σώσε με ...Μα γιατί το εξηγείς... άσε να υπάρχει λίγο μυστήριο... Διορίζονται 65, αφαιρούμε 29! Γιατί; Πίστευε και μη ερεύνα τέκνον μου... Άμα τα εξηγείς όλα εμείς οι Άγιοι τι θα κάνουμε; Μα γιατί το εξηγείς... άσε να υπάρχει λίγο μυστήριο... Διορίζονται 65, αφαιρούμε 29! Γιατί; Πίστευε και μη ερεύνα τέκνον μου... Άμα τα εξηγείς όλα εμείς οι Άγιοι τι θα κάνουμε; Εξομολόγηση σε όσους εξαγριώνονται από τα εκαντοτάδες πανομοιότυπα ερωτήματα ...Στη σχολή
Για να μην το κουράσουμε, διορίστηκαν οι πολύτεκνοι: 65 και όχι 66.Παράθεση από: petros005 στις Αυγούστου 27, 2009, 04:11:54 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 27, 2009, 03:56:13 pmΓια να μην το κουράσουμε, διορίστηκαν οι πολύτεκνοι: 65 και όχι 66.Δεν μας ΑΦΟΡΑ, γιατί οι 29 που είχαν κάνει τα χαρτιά τους γι' αναπληρωτές και ήταν στις πρώτες θέσεις του πίνακα (2-30) διορίστηκαν και τους αφαιρούμε οριστικά.Όποιος ξαναρωτήσει για το θέμα ..., στην πυρά! Άγιε μου Πέτρο 005, σώσε με ...Μα γιατί το εξηγείς... άσε να υπάρχει λίγο μυστήριο... Διορίζονται 65, αφαιρούμε 29! Γιατί; Πίστευε και μη ερεύνα τέκνον μου... Άμα τα εξηγείς όλα εμείς οι Άγιοι τι θα κάνουμε; Μα γιατί το εξηγείς... άσε να υπάρχει λίγο μυστήριο... Διορίζονται 65, αφαιρούμε 29! Γιατί; Πίστευε και μη ερεύνα τέκνον μου... Άμα τα εξηγείς όλα εμείς οι Άγιοι τι θα κάνουμε;
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 27, 2009, 03:56:13 pmΓια να μην το κουράσουμε, διορίστηκαν οι πολύτεκνοι: 65 και όχι 66.Δεν μας ΑΦΟΡΑ, γιατί οι 29 που είχαν κάνει τα χαρτιά τους γι' αναπληρωτές και ήταν στις πρώτες θέσεις του πίνακα (2-30) διορίστηκαν και τους αφαιρούμε οριστικά.Όποιος ξαναρωτήσει για το θέμα ..., στην πυρά! Άγιε μου Πέτρο 005, σώσε με ...Μα γιατί το εξηγείς... άσε να υπάρχει λίγο μυστήριο... Διορίζονται 65, αφαιρούμε 29! Γιατί; Πίστευε και μη ερεύνα τέκνον μου... Άμα τα εξηγείς όλα εμείς οι Άγιοι τι θα κάνουμε;