0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά γιατί αφαιρούμε 29 και όχι 65 από τη σειρά μας?
Sun θα βγάλεις νέο εκκαθαρισμένο αναπληρωτών ή ισχύει ο παλιός?
Παράθεση από: ZOYZOY στις Αυγούστου 27, 2009, 04:27:56 pmSun θα βγάλεις νέο εκκαθαρισμένο αναπληρωτών ή ισχύει ο παλιός?Νέος εκκαθαρισμένος πίνακας θα υπάρξει όταν βγει η Α' φάση αναπληρωτών. Από το νέο πίνακα θα αφαιρεθούν τόσο οι πολύτεκνοι όσο και οι αναπληρωτές της πρώτης φουρνιάς.
Παράθεση από: VIR στις Αυγούστου 27, 2009, 04:20:39 pmπαιδιά γιατί αφαιρούμε 29 και όχι 65 από τη σειρά μας?Από τους 65 πολύτεκνους μόνο οι 29 έχουν μόρια και άρα παρουσία στον πίνακα των αναπληρωτών... οι υπόλοιποι δεν υπάρχουν στον πίνακα γι' αυτό και δεν τους αφαιρούμε... διότι για να αφαιρέσεις κάτι πρέπει και να υπάρχει... Aristos2 μπορείς να συνεχίσεις την εξήγηση αν τελείωσες με την αυτοτιμωρία!
Πέτρο, σκέπτομαι σοβαρά ... την αναπλήρωση ... του μεσημεριανού μου ύπνου.Σε διορίζω μόνιμα στη θέση μου, η οποία - σημειωτέον - μόριο δε μου απέδωσε κι εύχομαι σε σύντομη συνάντησή μας σε μια εκ των Ιερών Σχολών ... Πολλά έτη ... Δέσποτα ...Πέτρο!
Ποτέ οι αναπληρωτές δε βγαίνουν από τον πίνακα σε όποια φάση και αν ανήκουν
Παράθεση από: VIR στις Αυγούστου 27, 2009, 04:20:39 pmπαιδιά γιατί αφαιρούμε 29 και όχι 65 από τη σειρά μας?Πέτρο απάντησε ..., αυτομαστιγώνομαι!