0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με σειρά 330 να ελπίζω για α φάση ή θα μου έρθει ταμπλάς αύριο όπως πέρυσι που έχασα την αναπλήρωση για λίγα άτομα?
Παράθεση από: nikolia στις Αυγούστου 27, 2009, 06:51:30 pmοι τριτεκνοι που ειναι μπροστα μας στον πινακα δεν διοριζονται?Ως μόνιμοι άμεσα όχι, καλούνται όμως αναπληρωτές με το 20% (στους 400 π.χ. που θα καλέσουν οι 80 θα είναι τρίτεκνοι, ανεξάρτητα από τη θέση τους στον πίνακα) και με την προϋπηρεσία τους αργότερα διορίζονται...παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις.... αρα: αν στους 400 που θα καλέσουν και οι 80 είναι τρίτεκνοι (ανεξάρτητα από τη θέση τους στον πίνακα) εχει πιθανοτητες να κληθει και αυτος που ειναι σειρα 450π.χ και δεν ειναι τριτεκνος(αν υποθεσουμε οτι βρισκονται μπροστα απ αυτον 50τριτεκνοι)Καταλαβα σωστα?
οι τριτεκνοι που ειναι μπροστα μας στον πινακα δεν διοριζονται?
.. αρα: αν στους 400 που θα καλέσουν και οι 80 είναι τρίτεκνοι (ανεξάρτητα από τη θέση τους στον πίνακα) εχει πιθανοτητες να κληθει και αυτος που ειναι σειρα 450π.χ και δεν ειναι τριτεκνος(αν υποθεσουμε οτι βρισκονται μπροστα απ αυτον 50τριτεκνοι)Καταλαβα σωστα?
Καλημέρα!!! Τζίφος εχθές... Δεν πειράζει όμως...Το καλό αργεί να γίνει. Το εννοώ! Όσο αργεί να βγει η α΄φάση, μπορεί να στείλουν στο υπουργείο τα κενά τους και άλλες διευθύνσεις, οπότε να πάρουν περισσότερους (εύχομαι).
Mόλις πήρα τηλ. στο υπουργείο και μου είπαν Δευτέρα με τη Τρίτη η α φάση!!!
Παράθεση από: anguide στις Αυγούστου 28, 2009, 09:07:08 amMόλις πήρα τηλ. στο υπουργείο και μου είπαν Δευτέρα με τη Τρίτη η α φάση!!!Ας μου επιτραπεί να κρατήσω τις επιφυλάξεις μου...Προσωπικά, πιστεύω πως οι πιθανότητες ανακοίνωσης σήμερα της Α' φάσης είναι πολύ μεγάλες έως τεράστιες.Αν δεν ανακοινωθεί και σήμερα, οπωσδήποτε τότε την Δευτέρα, ώστε την Τρίτη να παρουσιαστούμε.
Παράθεση από: bikini στις Αυγούστου 28, 2009, 09:14:15 amΠαράθεση από: anguide στις Αυγούστου 28, 2009, 09:07:08 amMόλις πήρα τηλ. στο υπουργείο και μου είπαν Δευτέρα με τη Τρίτη η α φάση!!!Ας μου επιτραπεί να κρατήσω τις επιφυλάξεις μου...Προσωπικά, πιστεύω πως οι πιθανότητες ανακοίνωσης σήμερα της Α' φάσης είναι πολύ μεγάλες έως τεράστιες.Αν δεν ανακοινωθεί και σήμερα, οπωσδήποτε τότε την Δευτέρα, ώστε την Τρίτη να παρουσιαστούμε.ναι, θα διακτινιστουμε!!!