0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κ μενα η διαισθηση μου λεει οτι θα τα βγαλουν σημερα αργα το μεσημερι.Οσο για τους υπαλληλους οι περισσοτεροι δε ξερουν τι τους γινεται γυριστε πισω στις σελιδες κ θα δειτε οτι εχουν αγνοια.
Παράθεση από: billimember στις Αυγούστου 28, 2009, 09:20:05 amΚ μενα η διαισθηση μου λεει οτι θα τα βγαλουν σημερα αργα το μεσημερι.Οσο για τους υπαλληλους οι περισσοτεροι δε ξερουν τι τους γινεται γυριστε πισω στις σελιδες κ θα δειτε οτι εχουν αγνοια.κ γω συμφωνω!και για τους πινακες δεν ηξεραν και λεγανε απο βδομαδα και τους βγαλανε την παρασκευη.διατηρω επιφυλαξεις!
Παράθεση από: xarakara στις Αυγούστου 28, 2009, 09:21:21 amΠαράθεση από: billimember στις Αυγούστου 28, 2009, 09:20:05 amΚ μενα η διαισθηση μου λεει οτι θα τα βγαλουν σημερα αργα το μεσημερι.Οσο για τους υπαλληλους οι περισσοτεροι δε ξερουν τι τους γινεται γυριστε πισω στις σελιδες κ θα δειτε οτι εχουν αγνοια.κ γω συμφωνω!και για τους πινακες δεν ηξεραν και λεγανε απο βδομαδα και τους βγαλανε την παρασκευη.διατηρω επιφυλαξεις!Υπάρχει περίπτωση να καθυστερούν για να δουν την εξέλιξη με το θέμα των οαεδιτών;Λέμε τώρα!
san πιασε κοκκινο μη μαλωσουμε .χα χα
Συντάσσομαι με την άποψη του Sun και του billimember.Υπομονή, ως τις 3.00 έμειναν 5 ώρες.
Παράθεση από: bikini στις Αυγούστου 28, 2009, 10:01:03 amΣυντάσσομαι με την άποψη του Sun και του billimember.Υπομονή, ως τις 3.00 έμειναν 5 ώρες. Αντε, να μη συνταχθούμε όλοι μαζί και κάνουμε κανένα ντου στο Υπουργείο (...μου μέσα)