0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Bikini πολύ σίγουρους μας ακουσα, κι εσένα κι εμένα και βλέπω να τρώμς ξύλο από τους υπόλοιπους αν κάτι δεν πάει όπως το θέλουμε......και είναι και πολλοί ζωή να'χουν!!!!!!
Τι να προλαβουν δηλαδη;Μη τρελαθουμε λες κ θα απλωσουν τραχανα.Ας βαλουν κ αλλους να δουλεψουν πανω σε αυτο.
Καλημέρα κι από μένα...Καθόμαστε κι εμείς στον υπολογιστή και αναμένουμε.....Δεν γράφουν και τίποτε στις πύλες......Μακάρι να βγουν σήμερα διότι έχω να μαζέψω την οικογένειά μου...(βαλίτσες, βιβλία, παιχνίδια για μικρή, χάπια για πεθερά)Με 366 σειρά μάλλον σε νησί την βλέπω την γυναίκα μου
Τι ειδους χαπια; Δε δινεις κ σε εμας απο αυτα;
Παράθεση από: giagkas στις Αυγούστου 28, 2009, 11:44:42 amΚαλημέρα κι από μένα...Καθόμαστε κι εμείς στον υπολογιστή και αναμένουμε.....Δεν γράφουν και τίποτε στις πύλες......Μακάρι να βγουν σήμερα διότι έχω να μαζέψω την οικογένειά μου...(βαλίτσες, βιβλία, παιχνίδια για μικρή, χάπια για πεθερά)Με 366 σειρά μάλλον σε νησί την βλέπω την γυναίκα μουΠαράθεση από: billimember στις Αυγούστου 28, 2009, 11:47:00 amΤι ειδους χαπια; Δε δινεις κ σε εμας απο αυτα; Πολλή καλή η ιδέα με την θάλασσα...Έλεγα να "μπερδέψω" τα χάπια αλλλά αν η θάλασσα είναι βαθιά, θα έχω καλυτερα αποτελέσματαΝα'σαι καλ'α ρε billimember για την προσωπική σου καλημερα αλλά προσοχή: Για να λέει ο άνθρωπος Χάπια για την Πεθερα...καταλαβαίνεις τί θα είναι, κανένα μπουκαλάκι με κάμία νεκροκεφαλή απ'έξω! οπότε τι τα θες και τα ζητάς!!!