0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: markela στις Αυγούστου 28, 2009, 01:41:16 pmτο τριτο απο τα δικαιολογητικα ειναι η παιδαγωγικη καταρτηση .Τι ζηταει δηλαδη; Και το ποινικο μητρωο απο που θα το παρουμε; Περυσι δε μου το ζητησαν.Η παιδαγωγική κατάρτιση αφορά μόνο τους υποψήφιους που δεν προέρχονται από καθηγητικές σχολές (οικονομολόγους, κοινωνιολόγους, νομικούς, πληροφορικούς, τεχνικές ειδικότητες). Το ποινικό μητρώο εκδίδεται υπηρεσιακά. Δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα εσείς.
το τριτο απο τα δικαιολογητικα ειναι η παιδαγωγικη καταρτηση .Τι ζηταει δηλαδη; Και το ποινικο μητρωο απο που θα το παρουμε; Περυσι δε μου το ζητησαν.
Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να γίνει αμοιβαία μετακίνηση αναπληρωτών από δευτεροβάθμια σε δευτεροβάθμια;;;ευχαριστώ!!
Παράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 28, 2009, 01:55:08 pmΠαράθεση από: markela στις Αυγούστου 28, 2009, 01:41:16 pmτο τριτο απο τα δικαιολογητικα ειναι η παιδαγωγικη καταρτηση .Τι ζηταει δηλαδη; Και το ποινικο μητρωο απο που θα το παρουμε; Περυσι δε μου το ζητησαν.Η παιδαγωγική κατάρτιση αφορά μόνο τους υποψήφιους που δεν προέρχονται από καθηγητικές σχολές (οικονομολόγους, κοινωνιολόγους, νομικούς, πληροφορικούς, τεχνικές ειδικότητες). Το ποινικό μητρώο εκδίδεται υπηρεσιακά. Δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα εσείς.και τα υπόλοιπα τα δώσαμε όταν κάναμε την αίτηση πάλι τα ίδια?
Ναι, πρέπει να ξαναδώσετε πτυχίο, μεταπτυχιακό, ταυτότητα, απολυτήριο στρατού.Επιπλέον, πρέπει να δώσετε βεβαιώσεις προϋπηρεσίας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (μόνο αν είστε παντρεμένοι/ες), πιστοποιητικό εντοπιότητας (μόνο αν προσληφθείτε στην περιοχή όπου είστε δημότες). Πιστοποιητικό υγείας βγάζετε μόνο αν δεν έχετε περσινό ή προπέρσινο.
όλα αυτά ισχύουν για 3 χρόνια
Παράθεση από: Lara στις Αυγούστου 28, 2009, 02:25:15 pmόλα αυτά ισχύουν για 3 χρόνιαΔεν είπε κανείς το αντίθετο.
Παράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 28, 2009, 02:05:56 pmΝαι, πρέπει να ξαναδώσετε πτυχίο, μεταπτυχιακό, ταυτότητα, απολυτήριο στρατού.Επιπλέον, πρέπει να δώσετε βεβαιώσεις προϋπηρεσίας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (μόνο αν είστε παντρεμένοι/ες), πιστοποιητικό εντοπιότητας (μόνο αν προσληφθείτε στην περιοχή όπου είστε δημότες). Πιστοποιητικό υγείας βγάζετε μόνο αν δεν έχετε περσινό ή προπέρσινο.Εγώ πέρυσι, 2η χρονιά αναπληρώτρια, δεν έδωσα τίποτε από αυτά που αναφέρεις.Απλώς τηλ στην παλιά μου
Παράθεση από: bikini στις Αυγούστου 28, 2009, 02:31:56 pmΠαράθεση από: Lara στις Αυγούστου 28, 2009, 02:25:15 pmόλα αυτά ισχύουν για 3 χρόνιαΔεν είπε κανείς το αντίθετο. ... Aυτή η σιωπή σου ..., πόσες φορές θα διακοπεί ...; Για την billimember, που νομίζω αναρωτήθηκε, ξυπνάω πολύ νωρίς, λόγω σκύλου!Καλά ..., συστήσατε στον Sun να πιάσει κόκκινο ..., σήμερα;;;;;;;;;
... Aυτή η σιωπή σου ..., πόσες φορές θα διακοπεί ...;