0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 28, 2009, 02:38:13 pmΠαράθεση από: bikini στις Αυγούστου 28, 2009, 02:31:56 pmΠαράθεση από: Lara στις Αυγούστου 28, 2009, 02:25:15 pmόλα αυτά ισχύουν για 3 χρόνιαΔεν είπε κανείς το αντίθετο. ... Aυτή η σιωπή σου ..., πόσες φορές θα διακοπεί ...; Για την billimember, που νομίζω αναρωτήθηκε, ξυπνάω πολύ νωρίς, λόγω σκύλου!Καλά ..., συστήσατε στον Sun να πιάσει κόκκινο ..., σήμερα;;;;;;;;; Τί είναι ρε παιδιά αυτο το ...κόκκινο που πρέπει να πιάσω ; Πάω να σκάσω από το πρωί. Δε με λυπάστε ;
Παράθεση από: bikini στις Αυγούστου 28, 2009, 02:31:56 pmΠαράθεση από: Lara στις Αυγούστου 28, 2009, 02:25:15 pmόλα αυτά ισχύουν για 3 χρόνιαΔεν είπε κανείς το αντίθετο. ... Aυτή η σιωπή σου ..., πόσες φορές θα διακοπεί ...; Για την billimember, που νομίζω αναρωτήθηκε, ξυπνάω πολύ νωρίς, λόγω σκύλου!Καλά ..., συστήσατε στον Sun να πιάσει κόκκινο ..., σήμερα;;;;;;;;;
Παράθεση από: Lara στις Αυγούστου 28, 2009, 02:25:15 pmόλα αυτά ισχύουν για 3 χρόνιαΔεν είπε κανείς το αντίθετο.
όλα αυτά ισχύουν για 3 χρόνια
Οι 2 κανόνες της επιτυχούς διδασκαλίας:1ος κανόνας: Ο δάσκαλος έχει πάντα δίκιο.2ος κανόνας: Σε περίπτωση που ο δάσκαλος έχει άδικο, ισχύει ο 1ος κανόνας.
ΠαράθεσηΟι 2 κανόνες της επιτυχούς διδασκαλίας:1ος κανόνας: Ο δάσκαλος έχει πάντα δίκιο.2ος κανόνας: Σε περίπτωση που ο δάσκαλος έχει άδικο, ισχύει ο 1ος κανόνας.Να συμπεριληφθεί στα νέα εγχειρίδια σχολικής παιδαγωγικής, παρακαλώ
Ίσως όταν από το Υπουργείο είπαν ότι η πρώτη φάση θα βγει τη Δευτέρα, να εννοούσαν ότι θα βγει... τη Δευτέρα! Οπότε ίσως θα πρέπει να κάνουμε ένα σαββατοκύριακο κουράγιο μέχρι να δούμε τι μας έχουν ετοιμάσει... Sun, φύγε από τον υπολογιστή και ετοίμασε τα πράγματά σου... είπαμε ότι θα είσαι το ΣΚ στην πρωτεύουσα!
τα ονόματα των Α-φαση-τών.Μήπως Α-φασιτών;;;;;;;; Εικάζω ότι λόγω σύνθεσης γίνεται μετατροπή του η σε ι
Φίλε, Θα περιμένω κι εγώ όπως η bikini μεχρι τις 4 . Μετά θα ετοιμάσω τα πράγματά μου και αύριο το πρωί με τη δροσούλα ξεκινώ για Αθήνα . Καλή αντάμωση !
καλα αμα δεν τα βγαλουν σημερα θα φαω τα λυσσακα μου.Δε μπορω να περιμενω ολο το σβκ.
Παράθεση από: Sun στις Αυγούστου 28, 2009, 03:05:33 pmΦίλε, Θα περιμένω κι εγώ όπως η bikini μεχρι τις 4 . Μετά θα ετοιμάσω τα πράγματά μου και αύριο το πρωί με τη δροσούλα ξεκινώ για Αθήνα . Καλή αντάμωση ! Δεν έχεις άδικο, κι εγώ αν ήξερα ότι θα είμαι στην πρώτη φάση (ή έστω σε κάποια φάση) θα περίμενα με αγωνία... τώρα το παίζω πιο άνετος μιας και δεν είμαι ένας από τους εκλεκτούς! Οπότε θα τα πούμε κι από κοντά αύριο... Καλώς να μας έρθεις!
Ένα Σαββατοκύριακο σιωπής προμηνύεται για την Μπικίνι ...! Δύσκολο ..., αν κρίνω απ' τον αριθμό των μηνυμάτων της.