0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πηρα και ρωτησα συγκεκριμενα και ειπε ή σημερα το απογευμα αργα ή αυριο.ταδε εφη ο κυριος!
Παράθεση από: xarakara στις Αυγούστου 31, 2009, 09:10:24 amπηρα και ρωτησα συγκεκριμενα και ειπε ή σημερα το απογευμα αργα ή αυριο.ταδε εφη ο κυριος!Το ίδιο είπαν και σε μένα. Εμένα βέβαια, δε μου είπαν ακριβώς για τη δευτεροβάθμια ,γιατί απλά δε ρώτησα πάνω στη βιασύνη μου. Αρα, ως τις 4.30-5.00 ,όπως και πέρυσι, θα σκάσει τελικά η βόμβα...
Παράθεση από: Sun στις Αυγούστου 31, 2009, 09:12:56 amΠαράθεση από: xarakara στις Αυγούστου 31, 2009, 09:10:24 amπηρα και ρωτησα συγκεκριμενα και ειπε ή σημερα το απογευμα αργα ή αυριο.ταδε εφη ο κυριος!Το ίδιο είπαν και σε μένα. Εμένα βέβαια, δε μου είπαν ακριβώς για τη δευτεροβάθμια ,γιατί απλά δε ρώτησα πάνω στη βιασύνη μου. Αρα, ως τις 4.30-5.00 ,όπως και πέρυσι, θα σκάσει τελικά η βόμβα...ετσι λεω και γω!!!μακαρι!!!μετα αναλαμβανει ο πετρος.....!!!
Παράθεση από: xarakara στις Αυγούστου 31, 2009, 09:15:30 amΠαράθεση από: Sun στις Αυγούστου 31, 2009, 09:12:56 amΠαράθεση από: xarakara στις Αυγούστου 31, 2009, 09:10:24 amπηρα και ρωτησα συγκεκριμενα και ειπε ή σημερα το απογευμα αργα ή αυριο.ταδε εφη ο κυριος!Το ίδιο είπαν και σε μένα. Εμένα βέβαια, δε μου είπαν ακριβώς για τη δευτεροβάθμια ,γιατί απλά δε ρώτησα πάνω στη βιασύνη μου. Αρα, ως τις 4.30-5.00 ,όπως και πέρυσι, θα σκάσει τελικά η βόμβα...ετσι λεω και γω!!!μακαρι!!!μετα αναλαμβανει ο πετρος.....!!!Εννοείται ! Στο www.sunfiles.org θα αναρτηθεί εκκαθαρισμένος πίνακας από τον Petros005...
Καλημέρα σε όλους!!! συγνώμη αν ακουστεί άσχετο και δεν παίζω με τον πόνο σας..!!!για τους ωρομισθίους που μπορώ να ενημερωθώ; υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης σε κάποιους περσινούς έστω πίνακες που να διαφωτίζουν κάπως την κατάσταση σε όσους έχει σβήσει η ελπίδα της αναπλήρωσης;;;;;;;;;;;;;απαντήστε μου,please............
Καλημέρα κι' από μένα! Σήμερα ο Αυτιάς είχε θέμα εμάς ή κάποιους από εμάς που δουλεύουμε ωρομίσθιοι με 300 ευρώ και μένουμε και απλήρωτοι. Μάλιστα φωνάζανε , γιατί να υπάρχουν τόσο περισσότεροι ωρομίσθιοι- αναπληρωτές σε σχέση με τους μόνιμους. Άντε μπας και ευαισθητοποιηθούν και πάρουν περισσότερους αναπληρωτές!!