0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα αυτό που με ανησυχεί είναι η προχειρότητα και η έλλειψη οργάνωσής τους. Και το χειρότερο είναι να βγάλουν βιαστικά τα πρώτα κενά, χωρίς να υφίστανται πραγματικά κενά, αφού εμείς οι αναπληρωτές καλύπτουμε τις θέσεις των μονίμων. Ακόμη δεν τοποθετήθηκαν σε όλες τις περιοχές οι νεοδιόριστοι, οι μόνιμοι περιμένουν και αυτοί θέση βελτίωσης, η β΄φάση αποσπάσεων καθυστερεί, έχουν προβλέψει όντως και για εμάς; Δεν ξέρω αλλά μου έτυχε πέρσι να με τοποθετήσουν αρχικά σε ένα σχολείο και μετά να με μεταφέρουν αλλού, καθώς έδωσαν κενό που δεν υπήρχε. Αυτά είναι τα παράλογα. Θα προτιμούσα να ήταν σωστά προετοιμασμένοι και ας μας καλούσαν και την άλλη βδομάδα.
Δεν βγαινει τιποτα σήμερα παιδιά, πήρα στο τμήμα διορισμών, μέσα στη βδομάδα λογικά μου είπαν..Άντε να δούμε..
Ίσως βγάλουν ΠΕ 60 και όχι για μας. Διαφορετικά δε δικαιολογείται η διάσταση απόψεων. Εκτός και αν το δούλεμα ή η ασχετοσύνη κ η ασυνενοησία βασιλεύουν στο ΥΠΕΠΘ.
έμαθα από γραφείο β-μιας ότι περιμένουν σήμερα το μεσημέρι για αναπληρωτές... από το ΥΠΕΠΘ