0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγλω θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:αν σε πάρουν ωρομίσθιο μετά μπορείς να αρνηθείς την αναπλήρωση (αν σε καλέσουν) χωρίς καμιά επίπτωση?Δλδ να τους πω ότι προτιμώ να κρατήσω την ωρομισθία μου.Ευχαριστώ πολύ.
Παράθεση από: Dimeos στις Αυγούστου 31, 2009, 10:50:34 pmεγλω θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:αν σε πάρουν ωρομίσθιο μετά μπορείς να αρνηθείς την αναπλήρωση (αν σε καλέσουν) χωρίς καμιά επίπτωση?Δλδ να τους πω ότι προτιμώ να κρατήσω την ωρομισθία μου.Ευχαριστώ πολύ.Μπορείς να το κάνεις ,αλλά όταν το κάνεις θα είσαι σίγουρα νηφάλιος και με "σώας τας φρένας " ; Θα αφήσεις δηλαδή τα πολυτιμότατα μόρια της αναπλήρωσης ; Αυτό που λες είναι πολύ προκλητικό...
με επιφύλαξη , δεν σε ξανακαλούν μέσα στην ίδια χρονιά.
τελικώς διαγράφομαι από τους πίνακες?
Παράθεση από: Dimeos στις Αυγούστου 31, 2009, 11:05:43 pmτελικώς διαγράφομαι από τους πίνακες?Διαγράφεσαι από τους πίνακες για τη συγκεκριμένη χρονιά, δηλαδή δεν σε ξανακαλούν. Αν αρνηθείς δεύτερη φορά, διαγράφεσαι για 2 χρόνια. Έτσι λέει η εγκύκλιος που βγαίνει κάθε χρόνο, για να κάνουμε τις αιτήσεις.
Μήπως να το ξανασκεφτείς;;;;ΆΝ η υποτιθέμενη φετινή σου αναπλήρωση είναι η μοναδική σου ευκαιρία;;;;Άν για παράδειγμα του χρόνου γίνουν πολλές ανατροπές;;;;;;Δεν μου πέφτει λόγος, αλλά καλύτερα ξανασκέψου το. Μην μετανιώσεις αργότερα. Εσύ βέβαια ξέρεις καλύτερα