0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MANNI στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 11:07:22 amΠέρσι πήραν 451 ΠΕ02 και ο τελευταίος είχε 442 .
Πέρσι πήραν 451 ΠΕ02 και ο τελευταίος είχε 442 .
-ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΟΙ Π2 ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ
Παράθεση από: billimember στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 10:47:28 amstave εγω ετσι το βλεπω , αρκει τα επτα κακα της μοιρας μου(Οαεδιτες) να μην αυξηθουν( πχ εκλογες)Στους ΠΕ60 πάντως λένε ότι λόγω πολλών κενών θα υπάρξουν πολλές φάσεις σύντομα Δεν νομίζω να μας προλάβουν οι εκλογές τουλάχιστον μέχρι τη β φάσηΚι εγώ βέβαια έχω ανασφάλεια αλλά προσπαθώ να το δω ψύχραιμα
stave εγω ετσι το βλεπω , αρκει τα επτα κακα της μοιρας μου(Οαεδιτες) να μην αυξηθουν( πχ εκλογες)
καλημέρα παιδία και καλό κουράγιο...από πε60 τους είπαν ότι είναι λίγοι στην α φάση γιατί δεν έχουν ακόμα τα κενά των σχολείων και πως ο αριθμός θα αυξηθεί.... υπομονή και θετική σκέψη
Παράθεση από: nikos6767 στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 11:17:38 am-ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΟΙ Π2 ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Εγώ δεν πιστεύω με τίποτα αυτήν την..."έγκυρη" πηγή. Μόλις πήρα τηλ στο υπουργείο και ο υπάλληλος μου είπε οτι σε 2-3 ώρες το αργότερο θα βγουν της β/θμιας. Τόσα χρόνια βαρέθηκα να ακούω "έγκυρες" πηγές, που στο τέλος είναι άκυρες...[/quote ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ -ΜΑΚΑΡΑ ΝΑ
βγηκαν δασκαλοι κ νηπιαγωγοι... alfavita...