0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fotini18 στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 11:37:51 amΠαράθεση από: nikos6767 στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 11:17:38 am-ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΟΙ Π2 ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Εγώ δεν πιστεύω με τίποτα αυτήν την..."έγκυρη" πηγή. Μόλις πήρα τηλ στο υπουργείο και ο υπάλληλος μου είπε οτι σε 2-3 ώρες το αργότερο θα βγουν της β/θμιας. Τόσα χρόνια βαρέθηκα να ακούω "έγκυρες" πηγές, που στο τέλος είναι άκυρες...[/quoteΜΑΚΑΡΑ ΝΑ
Παράθεση από: nikos6767 στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 11:17:38 am-ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΟΙ Π2 ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Εγώ δεν πιστεύω με τίποτα αυτήν την..."έγκυρη" πηγή. Μόλις πήρα τηλ στο υπουργείο και ο υπάλληλος μου είπε οτι σε 2-3 ώρες το αργότερο θα βγουν της β/θμιας. Τόσα χρόνια βαρέθηκα να ακούω "έγκυρες" πηγές, που στο τέλος είναι άκυρες...[/quoteΜΑΚΑΡΑ ΝΑ
-ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΟΙ Π2 ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ
65 πολύτεκνοι Φιλόλογοι.Πόσοι περίπου θα είναι οι αναπληρωτές από τον πίνακα?
Αν πω ότι ίσως προτιμώ να βγουν λίγο αργότερα της Δευτεροβάθμιας ώστε να μας δοθεί και το ΣΚ για να παρουσιαστούμε θα είμαι υπερβολικός???Mην τα λες έτσι αυτά! Κυκλοφορούν και εμφράγματα...
O πίνακας με τα ονόματα των προσληφθέντων εκπαιδευτικών έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΕΠΘ (www.ypepth.gr, Ενότητα: Νέα).μπορείτε να μπείτε εσεις;;;; να τους δω κι αυτούς, εμένα δε μου εμφανίζει κάτι...
δεν εχουν βγαλει τιποτα
Παράθεση από: markela στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 11:57:39 amδεν εχουν βγαλει τιποταστο alfavita βέβαια αναφέρει "σε λίγο όλα τα ονόματα", άντε κι εμείς!!!!! άντε να φεύγουν οι πρώτοι!!!!!!
παιδια εχω πεθανει απο αγωνια